Загиблі герої Чернігівшини: Трейтяк Іван. Пишнограєв Ігор. Ушенко Максим

Трейтяк Іван народився 11 липня 1972 року в селі Рибинськ, на Корюківщині.

Після закінчення Рибинської школи у 1987 році вступив до Борзнянського сільгосптехнікуму. Після його закінчення проходив службу в армії. У 2004 році закінчив Чернігівський державний інститут економіки і управління. Працював на посаді агронома, а згодом – директора в ВАТ «Корюківська льононасінницька станція».

У 2016-2017 роках проходив військову службу за контрактом в Державній прикордонній службі України. Був інспектором прикордонної служби ІІ категорії. Боронив Україну під час повномасштабного вторгнення. Служив начальником кулеметної групи відділення вогневої підтримки відділу прикордонної служби «Новотроїцьке» на Донеччині.

Загинув 7 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Солодке Донецької області.

Нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Загинув нацгвардієць Пишнограєв Ігор Миколайович 21.09.1973 року народження.

"Честь і слава Герою, який віддав своє життя за вільне майбутнє нашої держави! "Втрати найкращих українських синів назавжди закарбовуються в пам’яті та стають дуже гіркими спогадами про війну. Світла пам’ять про справжнього патріота, українського воїна, який віддав своє життя, захищаючи нас і мирне українське небо, назавжди залишиться і збережеться в серцях тих, хто знав, любив і поважав Ігора.

Поховали воїна 10 квітня 2024 у Ніжині.

Солдат Максим Ушенко народився 27 січня 1978 року у Прилуках. Навчався у школі №13 та у Прилуцькому профтехучилищі за спеціальністю "Електрогазозварник". Після чого вступив до Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка.

Працював помічником бурильника у Прилуцькому управлінні бурових робіт, також працював майстром бурових робіт на підприємстві з видобутку газу.

У 2022 році долучився до оборони України. Був на посаді гранатометника механізованого відділення.

Загинув 2 квітня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання на Луганщині.

Коментарі

Популярні публікації