Загиблі герої Чернігівщини: Неговора Леонід. Пархоменко Олександр. Яременко Сергій

Солдат Леонід Неговора народився 23 червня 1975 року в селі Терешиха Бахмацької громади. Проживав в селищі Парафіївка Прилуцького району. 

21 квітня 2023 долучився до лав оборонців України. Був у складі одного з підрозділів військової частини А7403 на посаді номера обслуги зенітно-кулеметного відділення. 

Загинув 30 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині внаслідок російського обстрілу. 

Попрощалися та поховали військового в селищі Парафіївка.

Солдат Олександр Пархоменко народився 27 лютого 1979 року в Ніжині. Навчався в місцевій загальноосвітній школі №15. Закінчив автошколу та працював водієм в різних компаніях.

З перших днів повномасштабної війни долучився до лав ТрО в Ніжині. З часом перевівся до складу одного з підрозділів військової частини А4674. Боронив Чернігівщину та Сумщину, протягом служби отримав поранення, але після лікування та реабілітації повернувся до побратимів і продовжив боронити Україну. 

Загинув 26 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку внаслідок російського артобстрілу. 

Попрощалися та поховали військового у селі Карабинівка Макіївської громади Ніжинського району.

Солдат Сергій Яременко народився 14 серпня 1991 року в селищі Лосинівка, де відвідував дитячий садок та отримав загальну середню освіту у Лосинівській школі. 

Також у Лосинівському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті навчався за спеціальністю «Водій. Категорія А, В». Робітничу кваліфікацію здобував у Ніжинському професійно-технічному училищі.

2011 році був прийнятий в члени КСП агро-фірми «Лосинівська»  та на роботу сторожем. У 2012 році працював охоронцем в автопарку, а у 2014 році - вантажником розподільчого центру управління логістики.

Після початку повномасштабного вторгнення війни долучився до лав оборонців України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А2582. 

Загинув 22 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. 

"Всі рідні та знайомі згадують Сергія як щиру, добру та усміхнену людину.  Висловлюємо щирі  співчуття з приводу непоправної втрати  рідним,   близьким  загиблого, усім, хто знав Сергія Сергійовича, поважав та любив. Війна забирає найкращих... Схиляємо голови у поминальній молитві та підтримуємо рідних у важку годину, поділяємо їх біль та горе", - повідомляє сайт Лосинівської селищної ради.

Попрощалися з військовим та поховали його на кладовищі рідного селища.

Коментарі

Популярні публікації