Загиблі герої Чернігівщини: Бишкін Сергій. Довгаль Роман. Самозвон Микола. Матушкін Віктор

Сержант Сергій Бишкін народився 15 березня 2000 року в селі Рудьківка Бобровицької громади. Освіту здобував у місцевій середній загальноосвітній школі, а після закінчення дев'яти класів вступив до Київського професійного ліцею транспорту, де у 2019 році опанував спеціальність "слюсар з ремонту легкових автомобілів".

Протягом 2020-2021 років проходив строкову військову службу у складі одного з підрозділів 1-ї Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка.

З початком повномасштабної війни чоловік повернувся до лав оборонців України. Був у складі одного з підрозділів військової частини А7014 на посаді командира кулеметного відділення.

Загинув 21 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині внаслідок російського артилерійського обстрілу.

Попрощалися та поховали військового на кладовищі рідного села.

Солдат Роман Довгаль народився 11 січня 1976 року в Борзні. Закінчив Борзнянську загальноосвітню школу, навчався в Глухівському ПТУ на слюсаря.

Проходив строкову військову службу в Києві, там останні роки працював водієм у столиці.

Під час повномасштабної війни став до лав Захисників України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4699, був навідником механізованого відділення.

Загинув 29 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового на кладовищі у Борзні.

Солдат Микола Самозвон народився 3 квітня 1999 року у селі Шаповалівка Борзнянської громади. Після закінчення дев'яти класів школи І-ІІІ ступенів у 2014 році навчався у Борзнянському державному сільськогосподарському технікумі за спеціальністю "організація і технології ведення фермерського господарства".

У 2018 році розпочав проходження строкової військової служби, а у 2019 продовжив служити за контрактом. Після початку повномасштабної війни був у складі одного з підрозділів військової частини А0281 на посаді стрільця-помічника гранатометника.

Загинув 19 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Борзні, поховали на кладовищі рідного села.

Солдат Віктор Матушкін народився 30 травня 1974 року у селі Добрянка Ічнянської громади. У 1991 році закінчив 11 класів місцевої загальноосвітньої школи. Працював на ДП  "Добрянське лісове господарство" пилорамщиком. З 2012 року працював пожежником Добрянської пожежної частини.

У травні 2023 року долучився до лав оборонців України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1376 на посаді стрільця-помічника гранатометника.

Загинув 19 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у рідному селі.

Коментарі

Популярні публікації