Загиблі герої Чернігівщини: Нагорний Олександр. Гречаний Богдан. Крепс Олександр

 Солдат Олександр Нагорний народився 24 травня 1972 року у селищі Холми Корюківського району. У 1986 році закінчив місцеву школу та вступив до професійно-технічного училища, що у Чернігові, де опанував професію "Маляр, монтажник залізобетонних конструкцій". У 1990 році проходив військову службу у Німеччині на посаді телефоніста. Після її закінчення повернувся до рідного селища та працював трактористом у місцевому колгоспі. До ЗСУ долучився у квітні 2023 року. Службу ніс на посаді навідника мотопіхотного відділення одного з підрозділів військової частини А4590. Загинув 6 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі малої батьківщини.
Солдат Богдан Гречаний 
народився 15 січня 1987 року у місті Прилуки. Навчався в загальноосвітній школі Nº2. Після шкільного навчання вступив до Чернігівського педагогічного інституту на спеціальність "Фізичне виховання". У ранньому віці втратив маму. Після одруження проживав у Києві.
На початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Проходив службу на посаді стрільця-снайпера механізованого відділення одного з підрозділів військової частини А4053. Загинув під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку 9 жовтня 2023 року. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі у Прилуках.
Солдат Олександр Крепс
 народився 31 жовтня 1977 року в селі Жукля Холминської громади Корюківського району, де розпочав навчання у школі. Далі з матірʼю виїхали на Сумщину, де він закінчив дев'ять класів Березівської ЗОШ у Глухівському районі. Продовжив навчання в Глухівському ПТУ, де здобув фах "електрика-майстра холодильного обладнання" і "тракториста". Розпочав свою роботу трактористом в колгоспі на Сумщині. В 1999 році з родиною повернувся до рідного села Жуклі. Тут одружився і виховав двох синів. В Жуклі працював вальником лісу.
Останнім часом працював в Корюківському РЕМ електриком. Професійно займався гирьовим спортом, мав звання майстра спорту. У травні цього року став на захист України на посаді гранатометника одного з підрозділів військової частини А0224. Загинув в бою 9 жовтня 2023 року на Донеччині. Поховали бійця на кладовищі в Холмах, Корюківського району.

Коментарі

Популярні публікації