Загиблі герої Чернігівщини: Мокрий Ігор. Якушевич Руслан. Рижков Володимир

Солдат Ігор Мокрий народився 9 грудня 1986 в Носівці. Там і здобув загальну середню освіту, далі продовжив навчання в Києві. Там і проживав разом із дружиною.

У липні 2023 року став до лав ЗС України. Після проходження військових навчань розпочав службу у складі одного з підрозділів військової частини А0222.

Загинув 22 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині внаслідок ворожого мінометно-артилерійського обстрілу.

Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі в Носівці.

Старший солдат Руслан Якушевич народився 23 вересня 1992 року в Носівці. Навчався у місцевій школі. Далі продовжив навчання в ліцеї залізничного транспорту.

До ЗСУ долучився у червні 2023 року. Спочатку пройшов військові навчання в Україні, потім проходив підготовку у Польщі.

Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А0224, був старшим стрільцем десантно-штурмового відділення.

Загинув 22 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі в Носівці.

Солдат Володимир Рижков народився 17 вересня 1972 року у селі Галиця Ніжинського району. У 1990 році закінчив місцеву школу. Опанував професію токаря.

Строкову військову службу проходив у Німецькій Демократичній Республіці у десантних військах — був механіком-водієм БМП.

Демобілізувавшись, повернувся на завод на попереднє місце роботи. З часом служив у правоохоронних органах поліції в Києві.

У червні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Був у складі одного з підрозділів військової частини А5712.

Загинув 18 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Попрощалися з воїном та поховали його у Ніжині.


Коментарі

Популярні публікації