Загиблі герої Чернігівщини: Шеремет Микола. Бутов Руслан. Таранжин Олександр. Самород Юрій

Молодший сержант Микола Шеремет народився 10 липня 1986 року в селі Киселівка на Херсонщині. Закінчив місцеву школу у 2003 році. У 2004 році розпочав проходження строкової військової служби в селищі Десна. Далі працював у Києві будівельником. У 2014 році долучився до лав ЗСУ, брав безпосередню участь в АТО. Після завершення служби повернувся працювати до Києва, а з початком повномасштабної війни знову став на захист Батьківщини.

Боронив Ніжин, потім у складі одного з підрозділів військової частини А7329 захищав Чернігів, а після його звільнення вирушив боронити східні кордони держави. Загинув 30 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Рідні провели воїна в останню путь, поховавши його на кладовищі міста Ніжин.

Молодший сержант Руслан Бутов народився 22 жовтня 1983 року на Харківщині. Закінчив дев'ять класів загальноосвітньої школи у селі Вінницькі Івани Харківської області. Далі навчався у ПТУ-51 міста Богодухів за напрямом "механізатор". Протягом життя займався будівельною справою, останнім часом проживав в селі Талалаївка на Чернігівщині.

До лав ЗСУ долучився у червні цього року, боронив Україну у складі одного з підрозділів військової частини А4773. Загинув 5 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його в селі Талалаївка.

Солдат Олександр Таранжин народився 30 березня 1988 року в селі Жадове Семенівської громади. У 2005 році закінчив місцеву загальноосвітню школу, після цього закінчив Чернігівський професійний будівельний ліцей №18 за напрямом "будівельник". Певний час проживав та працював у Києві. У березні того року долучився до оборонців України.

Захищав Батьківщину у складі одного з підрозділів військової частини А7013 на посаді водія. Загинув 3 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Попрощалися з воїном та поховали його у рідному селі.

Солдат Юрій Самород народився 7 червня 2001 року у Чернігові. Закінчив місцеву школу №27, далі навчався у Чернігівському політехнічному університеті на факультеті фізичної реабілітації. Після початку повномасштабної війни став на захист України.

Боронив Батьківщину у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді навідника танкового взводу. Загинув 05 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном в Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі "Яцево".

Коментарі

Популярні публікації