Загиблі герої Чернігівщини: Реут Володимир. Григоренко Павло. Римарович Сергій. Мозговий Юрій

Реут Володимир Вікторович народився 1 квітня 1981 року в Бобровиці. Навчався в середній школі № 1 м. Бориспіль Київської області. Вступив до Бориспільського середнього професійно-технічного училища, де отримав спеціальність "електрозварювальник, автослюсар". Працював комплектувальником на різних підприємствах Київської області.

19 вересня 2022 року був призваний по мобілізації на службу до Збройних Сил України. Займав посаду стрільця номер обслуги другої десантно-штурмової роти, першого десантно-штурмового батальйону. У складі військової частини брав участь у бойових діях по захисту Батьківщини. Виявляв стійкість і мужність, був вірний присязі. Помер 7 жовтня 2023 року. Похований 11 жовтня на малій Батьківщині.

Сержант Павло Григоренко народився 18 вересня 1987 року у місті Чернігові в сім’ї педагогів. У 2004 році закінчив місцеву ЗОШ №33 та розпочав навчання у відкритому університеті на базі Чернігівського державного інституту економіки та управління, який закінчив у 2009 році, отримав вищу економічну освіту. 

З 2009 року розпочав свою трудову діяльність, працював продавцем-консультантом в гіпермаркетах "ВЕНА", "ЕПІЦЕНТР" у Чернігові.

У 2015 році добровільно долучився до лав Збройних Сил України. Боронив Україну на Донеччині, Херсонщині, Дніпропетровщині, мав численні нагороди. 

Протягом повномасштабної війни був у складі одного з підрозділів військової частини А2995 на посаді начальника радіостанції радіовзводу. 

Загинув 18 жовтня 2023 року внаслідок травм, отриманих після російського обстрілу на Дніпропетровщині. Попрощалися з військовим в Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі Яцево.

Солдат Сергій Римарович народився 07 липня 1971 року в Чернігові. У 1985 році закінчив вісім класів місцевої ЗОШ №31. У цій школі навчався у спецкласі по біатлону, захоплювався футболом. Далі вступив до навчального комбінату при заводі "ЧеЗаРа" на спеціальність "слюсар механо-збірочних робіт", разом з тим навчався у вечірній школі.

У 1989 році розпочав проходження військової служби, а після повернення до цивільного життя займався підприємницькою діяльністю.

З першого дня повномасштабної війни став на захист України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді стрільця-снайпера. 

Загинув 19 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з військовим у Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі Яцево.

Солдат Юрій Мозговий народився 19 жовтня 1966 року в місті Золотоноша Черкаської області. Закінчив загальноосвітню школу №3, а після неї — професійне училище №15. Після строкової служби працював на заводі імені Лепсе у місті Золотоноша. Згодом одружився та переїхав на постійне місце проживання в Чернігів. Працював на ЗАТ "РИТМ", ПрАТ "Завод МК і МО", ПІ "СТВ-СЕРВІС".

У березні 2022 року добровільно долучився до лав ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді старшого майстра відділення технічного обслуговування бронетанкової техніки.

У квітні того ж року, після визволення Чернігівщини, разом з побратимами вирушив на південь та схід України.

Загинув 20 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з військовим у Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі Яцево.

Коментарі

Популярні публікації