Скорботні жнива війни: Розлач Володимир. Савченко Віктор. Коваленко Павло

Володимир Розлач родом із села Скрипчин. 8 травня він помер від хвороби та був тимчасово похований у м.Житомир. 4 жовтня бійця перепоховали у рідному селі.

Володимир народився 15 грудня 1981 року в селі Пушкарі Козелецького району. До 1997 року навчався у Скрипчинській загальноосвітній школі, у 1999 році - закінчив Козелецьку загальноосвітню школу № 3, а згодом Козелецьке професійно-технічне училище № 9 за спеціальністю "електрогазозварник".

У 2023 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 31-ї окремої механізованої бригади.

Перепохований 4 жовтня 2023 року в селі Скрипчин Козелецького району.

У Вознесенській церкві селища Козелець заупокійну літургію за загиблим відслужили настоятель Вознесенської церкви протоієрей о.Ярослав та військовий капелан протоієрей о.Олександр.

Після заупокійної траурний кортеж з тілом Володимира Розлача вирушив до його рідного села Скрипчин. Поховали воїна з усіма військовими почестями на кладовищі в Скрипчині. Матері захисника передали синьо-жовтий стяг, яким була вкрита труна, як символ держави, якій вірно та до кінця служив її син.

Савченко Віктор Олександрович народився 4 грудня 1983 року у селі Холми Корюківського району.

У 2001 році закінчив Холминську загальноосвітню школу. 

У 2015 році долучився до лав Збройних Сил України. Учасник АТО.

У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Сержант. Помер 15 травня 2023 року. Похований 19 травня 2023 року у Холмах Корюківського району.

Коваленку Павлу було 58 років, коли він прийшов до лав ЗСУ. Воював у 117-й ОМБр 3 батальйону. Мав дві контузії, ніколи нічого для себе не просив. Форма є, їжа теж є. Вже на фронті йому виповнилося 60, до демобілізації недалеко - день або два. Та як часто буває, все пережите не минуло без сліду. 5 грудня 2023 року Павла не стало. Вічна пам'ять героям української землі.

Коментарі

Популярні публікації