Скорботні жнива війни: Прудяк Олег. Халимон Сергій. Шурін Олександр

Прудяк Олег Миколайович. Народився 5 жовтня 1970 року в селищі Варва Чернігівської області. У 1986 році закінчив 8 класів Варвинської середньої школи. Навчання продовжив у Могилів-Подільському будівельному технікумі за спеціальністю монтажника-висотника. Після закінчення навчання служив у лавах Збройних сил. Після завершення служби Олег розпочав трудову діяльність у Варвинському районному міжгосподарському будівельномонтажному об’єднанні «Райагробуд». Далі працював майстром у ТОВ «Будівельник» та охоронцем на різних об’єктах НГВУ. Останнім часом був помічником бурильника цеху капітального і підземного ремонту свердловин НГВУ «Чернігівнафтогаз». Призваний за мобілізацією у березні 2014 року. У березні 2015 року був демобілізований. 10 жовтня 2015 року передчасно пішов із життя.

Халимон Сергій Миколайович. Народився 25 листопада 1985 року у селі Оленівка Борзнянського району.
У 2003 році закінчив Оленівську загальноосвітню школу.
Працював кочегаром в Оленівській ЗОШ.
Призваний до Збройних сил України у липні 2015 року. Службу проходив у підрозділі, який ремонтував військову техніку в зоні бойових дій на Сході України.
Демобілізований у жовтні 2016 року.
Помер 22 листопада 2016 року.
Похований у селі Оленівка.
Шурін Олександр Миколайович.
Народився 3 квітня 1986 року в Чернігові.
У 2003 році закінчив Чернігівську загальноосвітню школу № 33. Закінчив Херсонський аграрний університет за спеціальністю “інженер-технолог”.
Працював у Чернігові на підприємстві “Нивки” та на будівництві.
Призваний до Збройних сил України у квітні 2014 року. Старший солдат, кулеметник 13-го окремого мотопіхотного батальйону 1-ї окремої танкової бригади. Брав участь у бойових діях проти російсько-терористичних угрупувань на Сході України.
Демобілізований у квітні 2015 року.
Помер в лікарні 20 травня 2015 року внаслідок хвороби.
Похований у Чернігові.
В пам’ять про Олександра Шуріна у листопаді 2017 року на будівлі Чернігівської загальноосвітньої школи № 33 встановлена меморіальна дошка.

Коментарі

Популярні публікації