Загиблі герої Чернігівщини: Кислов Максим. Ковтун Сергій. Кагадій Дмитро. Гармаш Борис

Солдат Максим Кислов народився 01 червня 1985 року в місті Городня Чернігівської області. Закінчив місцеву загальноосвітню школу.

У вересні цього року долучився до лав ЗС України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді кулеметника стрілецького взводу.

Загинув 10 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Городні, поховали на кладовищі "Піски".

Молодший сержант Сергій Ковтун народився 6 квітня 1994 року у Прилуках. Тут закінчив місцеву школу №7, далі навчався у Прилуцькому професійному ліцеї за напрямом "Слюсар з ремонту меблів".

Проходив строкову військову службу, потім уклав контракт.

Протягом 2015-2016 років брав участь в АТО на сході України, був нагороджений нагрудним знаком "Учасник АТО".

Після повернення до цивільного життя працював на Прилуцькому заводі "ПЛАСТМАС", а потім — на місцевому комбінаті хлібопродуктів.

У грудні 2022 року знову долучився до ЗСУ, був у складі одного з підрозділів військової частини А4030.

Загинув 12 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Солдат Дмитро Кагадій народився 12 березня 1989 року в Борзні. Спочатку навчався у місцевій школі №5, потім до 9 класу — у школі в Борзні.

Далі вступив до сільськогосподарського технікуму, який закінчив за напрямом "Бухгалтерський облік". Вищу освіту здобув у Сумському національному аграрному університеті.

Після навчання працював у Києві, з початком повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ, був у складі одного з підрозділів військової частини А4971 на посаді старшого бойового медика.

Загинув 24 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі у Борзні.

Сержант Борис Гармаш народився 6 серпня 1971 року в Ічні.

У 1987 році закінчив Охтирське ПТУ. У 1990 році розпочав проходження строкової військової служби. У 2015-му долучився до лав ЗСУ, брав участь в АТО на сході України, а з 2017-го проходив військову службу за контрактом.

Після початку повномасштабної війни став на захист України, був у складі одного з підрозділів військової частини А4712 на посаді головного сержанта.

Загинув 20 жовня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі в Ічні.

Коментарі

Популярні публікації