Скорботні жнива війни: Кулик Андрій. Шостак Микола

«Війна є лихо та злочин, що укладає в собі всі лиха і всі злочини». Наші військові не завжди гинуть на полі бою. Іноді вони, як звичайні люди, не можуть впоратися зі стресом. Внаслідок цього виникають ситуації, що спричиняють смерть військових не в бойових умовах.

Так, 22 грудня 2023 року, перебуваючи на службі у військовій частині А 7329, на території Городнянської ТГ, помер внаслідок вбивства, від пострілу в голову бахмачанин — Кулик Андрій Миколайович, 05.02.1978 року народження.

Андрій пройшов нелегкий бойовий шлях. Був призваний на військову службу з початку повномасштабних бойових дій 08 березня 2022 року. Головний сержант , стрілець 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти брав участь у жорстоких боях під Бахмутом, де був поранений.

Шостак Микола Григорович, Мала Загорівка Борзнянський район Чернігівська область. Учасник бойових дій, військовослужбовець 41 ОМПБ «Чернігів-2». Служив за контрактом на посаді головного сержанта. Під час виконання обов'язків військової служби потрапив до реанімаційного відділення Чернігівської обласної лікарні з діагнозом "геморагічний інсульт" (крововилив у мозок), перебував у критичному стані, помер 16 березня 2018 року. Залишилась дружина та двоє синів.

Коментарі

Популярні публікації