Скорботні жнива війни: Любенко Олександр. Плотніков Антон

Під час несення служби помер житель Козельця Любенко Олександр Анатолійович. Народився Олександр Любенко 10 травня 1975 року в смт Козелець. Закінчив Козелецьку школу №3, технікум готельно-ресторанного бізнесу та училище готельно-ресторанного бізнесу в м. Києві, працював у КВ «Регіон» охоронцем.

У перший день повномасштабного вторгнення російських агресорів на територію Батьківщини як справжній син України не міг залишатися осторонь і пішов на війну добровольцем.

Воюючи в лавах ЗСУ, воїн брав участь у боях на території м.Краматорськ, смт Дружківка Донецької області. Солдат Олександр Любенко, такелажник евакуаційного відділення ремонтної роти в/ч А4668 помер 9 лютого 2024 року.

У воїна залишилися матір, брати, дочка й онуки.

20 листопада 2023 року раптово обірвалося життя військовослужбовця Антона Валерійовича Плотнікова, 1998 року народження, жителя села Поповичка.

Антон Плотніков мобілізований до лав Збройних Сил України 7 червня 2022 року. Після навчань виконував бойові завдання на посаді гранатометника парашутно-десантної роти. Після поранення лікувався у госпіталі, проходив реабілітацію.

23 листопада відбулася церемонія прощання у храмі Святої Великомучениці Варвари.

Коментарі

Популярні публікації