Загиблі герої Чернігівщини: Гомон Едуард. Пільнік Євгеній. Дикий В'ячеслав

9 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на фронті загинув ЕДУАРД ГОМОН.

Едуард Вʼячеславович Гомон народився 19 серпня 1982 в місті Бахмачі. Закінчив Бахмацьку ЗОШ N1, потім – Конотопський залізничний технікум, а згодом працював будівельником, прорабом у Києві.

Прагнучи наблизити нашу Перемогу, 16 лютого 2023 року став добровольцем Обʼєднананої Штурмової Бригади Національної поліції України «Лють». Мав позивний «Прораб». Загинув у бою за нашу Батьківщину біля Бахмуту.

Одягнувши білосніжні крила янгола, Едуард Гомон став у ряди Небесної чоти, щоб з небесної висоти захищати рідну землю, дім, родину і весь український рід.

Пільнік Євгеній Володимирович народився у м. Сновськ, але все життя прожив у Харкові. Закінчив Харківський ПТУ 35 за фахом кухар-кондитер. Деякий час працював в поліції. Останні декілька років працював в Польщі. Євгеній був доброзичливою людиною. Мав багато друзів. Любив природу, подорожувати, рибалити. На першому місці для нього завжди стояла сім’я. Був люблячим батьком та чоловіком. Вважав, що головна мета чоловіка - захищати свою родину, свою землю. Тому на початку 2015-го року проходив підготовку в Азові, бо мав наміри піти в АТО. Але відмовився, бо незабаром мала народитися його третя дитина. На початку вторгнення він був на роботі в Польщі. Але звільнився і повернувся в Харків. Вивіз свою родину в безпечне місце, та одразу вступив до Харківського ТРО. Через деякий час перейшов до лав спецпідрозділу Kraken. Загинув 22 квітня 2022 року під час звільнення с. Руська Лозова Харківської області.

Дикий В'ячеслав Володимирович народився 6 лютого 1993 року в Києві. У 2009 році закінчив Бірківську загальноосвітню школу, а у 2011 році - Остерську гімназію.
У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Молодший сержант. Отримав важке поранення 5 січня 2023 року при обороні Бахмута Донецької області. Помер 25 січня 2023 року у шпиталі. Похований у селі Дешки Остерської громади Чернігівського району. Нагороджений медаллю "За військову службу Україні" (посмертно).

Коментарі

Популярні публікації