Загиблі герої Чернігівщини: Мірощенко Максим. Маценко Володимир. Мартусь Олександр

Солдат Максим Мірощенко народився 5 вересня 1975 року. Дитинство провів у Чернігові. Навчався у школі №30, після цього — у коледжі.

Після початку повномасштабної війни боронив Чернігів у складі сил ТрО, потім потрапив на посаду стрільця одного з підрозділів військової частини А4081.

Загинув 13 липня 2022 року у бою на Харківщині.

Попрощалися з військовим в Катерининському соборі в Чернігові та поховали на кладовищі "Яцево".

Солдат Володимир Маценко народився 26 серпня 1987 року в селищі Сосниця. Закінчив Корюківську середню школу №3, потім навчався у Чернігівському будівельному профтехучилищі №18.

У 2006-2007 роки проходив строкову військову службу. Працював на підприємствах ВАТ "Корюківська фабрика технічних паперів" та ДП "Корюківський лісгосп".

У 2020 році разом з родиною переїхав до Чернігова, тут працював на підприємстві ТОВ "Аметист".

З початку повномасштабного вторгнення боронив Чернігів у складі ТрО. З часом долучився до лав одного з підрозділів військової частини А4007.

Загинув 10 серпня 2023 року під час боїв на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Корюківці, поховали на місцевому кладовищі.

Старший солдат Олександр Мартусь народився 16 листопада 1986 року в селі Клочків Чернігівського району. Навчався в восьмирічній школі, потім — в Чернігівському професійному ліцеї залізничого транспорту. Опанував фах електрозварювальника.

У 2005-2006 роках проходив строкову військову службу, далі працював на Чернігівській ТЕЦ. Останнє місце роботи — Дарницька ТЕЦ в Києві.

Після початку повномасштабної війни долучився до ЗСУ. Служив на посаді старшого стрільця.

Загинув 24 січня 2023 року у бою на Донеччині.

Попрощалися в Чернігові в Катерининському соборі, поховали в селі Клочків.

Коментарі

Популярні публікації