Загиблі герої Чернігівщини: Примачок Максим. Бабичев Олександр. Музиченко Денис

ПРИМАЧОК Максим Вікторович. Народився 07 лютого 1997 року у селі Волинка. У 2014 році закінчив Волинківську загальноосвітню школу.

Максим пішов до армії і вже на той час прийняв чоловіче рішення: буде військовим, захисником. В армії відразу підписав контракт на службу і тільки тоді мамі сказав про прийняте рішення. Спочатку був у Житомирській області. Тоді повернувся в Десну, там навчався. Згодом перевели у Гончарівськ. А тоді потрапив у Донецьку область. Мама втратила спокій, адже син проходив службу на другій лінії оборони. Він повернувся додому після закінчення контракту. Вісім місяців побув у рідних краях. Шукав роботу. Але служба не відпускала. Знову пішов контрактником до Гончарівська. Звідти відправили до Кримського кордону. Там поламав ногу і його повернули у Гончарівськ.

Прийнятий на військову службу за контрактом з квітня 2017 року – старший солдат, командир танку танкового взводу танкової роти військової частини А0932.

В житті з'явилася кохана дівчина Анастасія. Вона, як і він, віддала себе військовій справі. Служить у 12 батальйоні в першій танковій бригаді навідницею. Мріяли, кохали, мали спільні плани на майбутнє, обговорювали весілля. І ніхто з них гадки не мав, що війна зруйнує все. 

Загинув 19 березня 2022 року внаслідок кульового поранення поблизу м. Чернігів. Похований у с. Волинка.

Бабичев Олександр Володимирович народився 6 лютого 1973 року в місті Чернігів. В 1990 році закінчив Чернігівську загальноосвітню школу № 16.

В 1995 році закінчив Чернігівський технологічний інститут за спеціальністю «Промислова електроніка». В 1998 році закінчив Фінансово-економічний інститут перепідготовки при ЧТІ за спеціальністю «Облік та аудит». Згодом почав займатися підприємницькою діяльністю. З 2003 року працював в АТЗТ «Альцест».

26 лютого 2022 року, Олександр Володимирович, долучився до Територіальної оборони та став на захист Чернігівщини.

На жаль, Олександр Володимирович загинув 3 березня 2022 року під час виконання бойового завдання в м. Чернігів.

Під час виконання бойового завдання загинув випускник Національного університету "Чернігівська політехніка".

Музиченко Денис Сергійович в 2018 році закінчив бакалаврат за спеціальністю 073 "Менеджмент".

Денис в процесі навчання показував себе з позитивного боку, проявив себе як цілеспрямований і дисциплінований студент.

Близькі та друзі попрощалися з Музиченко Денисом 13.02.2024.

НУ «Чернігівська політехніка» висловлює глибокі співчуття рідним, близьким та друзям Дениса!

Коментарі

Популярні публікації