Загиблі герої Чернігівщини: Сенько Валерій. Супрун Сергій. Михальський Сергій

Солдат Валерій Сенько народився 24 лютого 1997 року у Чернігові. Закінчив загальноосвітню школу №35. Навчався у Національному університеті "Києво-Могилянська академія" спочатку за напрямом "історія та археологія" (закінчив у 2018-му), а потім на магістерській програмі за спеціальністю "зв’язки з громадськість".

Займався відеомонтажем, зокрема працював на міжнародному кінофестивалі "Молодість". Повномасштабну війну Валерій зустрів у день свого народження. Згодом долучився до ЗСУ та потрапив до складу одного з підрозділів військової частини А4123.

2 квітня 2023 року Валерій загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном у Чернігові, у Катерининському кафедральному соборі. Поховали на кладовищі "Яцево".

Солдат Сергій Супрун народився 6 травня 1987 року в селі Бондарівка (Корюківський район). Закінчив Прачівську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Протягом 2005-2006 років проходив строкову військову службу. Після повномасштабного ворожого вторгнення Сергій добровільно долучився до ЗСУ. Був у складі одного з підрозділів військової частини А4590 на посаді стрільця-санітара.

5 квітня 2023 року Валерій загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися з земляком на його малій батьківщині, поховали на кладовищі рідного села.

Солдат Сергій Михальський народився 3 липня 1969 року в місті Горлівка на Донеччині. Після закінчення школи здобув середню спеціальну освіту за напрямом "муляр".

Проживав з родиною у селі Галаганівка Новгород-Сіверського району, там працював оператором машинного доїння у ТОВ "Нове життя".

У 2023 році за власним бажанням долучився до ЗСУ, боронив східні кордони держави. Загинув 15 лютого 2024 року на Донеччині.

Попрощалися та поховали Сергія Михальського у селі Галаганівка.



Коментарі

Популярні публікації