Загиблі герої Чернігівщини: Куценко Сергій. Зуй Вадим. Пінаєв Андрій. Нагорний Валерій

25 січня 2024 року на місцевому кладовищі «Яцево» пройшла церемонія поховання воїна Сергія Куценка, який загинув виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку. Потрапивши під артилерійський вогонь Сергій отримав важкі поранення не сумісні з життям. Він проходив службу у військовій частині 3017 Східного ОТО Національної Гвардії України. Потрапивши під артилерійський вогонь, воїн  отримав важкі поранення не сумісні з життям. Йому було лише 24 роки.

Сергій народився у Чернігові. У 2018 році був призваний на строкову службу, а вже у 2019 підписав контракт, обравши військову службу за покликом серця. Сергій Куценко — справжній герой, який віддав своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У боротьбі за свободу України та вільне майбутнє загинув наш земляк із села Вільне Зуй Вадим Олександрович (26.06.1989 — 11.12.2023)  Вадим Зуй провів дитинство у Вільному, закінчив місцеву школу. Переїхав до Харкова, там жив і працював. Був добрим, активним, ініціативним, беручким до роботи, товариським. Із тих, хто завжди підставить плече і прийде на допомогу. Із першого дня повномасштабного вторгнення наш земляк став на захист України. Був розвідником-кулеметником розвідувальної групи.

Воїн загинув 11 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини в районі ведення бойових дій біля Авдіївки Донецької області. Вадима поховали сьогодні в Харкові на Алеї Слави. Щирі співчуття всім рідним і близьким. Вічна пам’ять і низький уклін тобі, Воїне нескореного народу незламної країни!

Знову втрата. Загинув козак Прилуцького Козацького Полку Пінаєв Андрій Володимирович, який народився 2001 року. Під час виконання бойового завдання, отримав важке поранення і довго лікувався, але, нажаль, 31 січня 2024 року від отриманих поранень помер. Герой, який втратив життя, захищаючи рідну країну від російських окупантів. Андрію назавжди 22...

Нагорний Валерій Миколайович народився 19 серпня 2001 року. Навідник-оператор 3-го відділення 2-го взводу оперативного призначення 18-ої роти оперативного призначення 6-го батальйону оперативного призначення військової частини 3023 Національної гвардії України. 
З 2019 року Валерій Миколайович прийнятий на військову службу за контрактом до лав Національної гвардії України.
Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав своє життя за цілісність і незалежність України. Доклав усіх зусиль для гідного протистояння ворогу. Мріяв та вірив у Перемогу.
25 грудня 2023 року, під час виконання бойового завдання, отримав поранення не сумісне з життям у н.п. Ямпіль, Краматорського району, Донецької області.


Коментарі

Популярні публікації