Загиблі герої Чернігівщини: Дятловський Дмитро. Олійник Віталій. Євтушенко Олег

Старший сержант Дятловський Дмитро Володимирович

Народився 18 вересня 1973 року у селі Волинка на Соснинщині. Тут закінчив 8 класів місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів, після чого вступив до Ніжинського училища культури, де опанував спеціальність «керівник оркестру».

Протягом 1997-1999 років проходив строкову військову службу на посаді командира відділення, під час якої отримав звання старшого сержанта. З початком повномасштабного ворожого вторгнення Дмитро долучився до оборонців України. Службу проходив у військовій частині А4122 на посаді навідника спеціального відділення кулеметного взводу, разом із побратимами віддано виконуючи свій військовий і громадянський обов’язок із захисту територіальної цілісності та Незалежності України.

На жаль, 18 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Берестове на Донеччині Дятловський Дмитро загинув.
Попрощалися з земляком у його рідному селі, поховавши його на місцевому кладовищі.

Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Віталій Олійник народився 9 січня 1992 року у селі Виблі на Куликівщині. У жовтні минулого року чоловік долучився до оборонців України. Служив у військовій частині А1910 на посаді старшого радіотелефоніста артилерійського взводу.

30 грудня під час виконання бойового завдання біля села Червонопопівка на Луганщині Віталій потрапив під ворожий танковий обстріл. Отримав поранення, які виявилися несумісними з життям. Вдома залишилися батьки та сестра.

Поховали чоловіка на Малій Батьківщині.

Лейтенант Олег Євтушенко 1997 року народження. Родом з села Вертіївка на Ніжинщині.

Служив у складі військової частини А0641.

Під час виконання чергового завдання на одному з напрямків бойових дій чоловік загинув.

Коментарі

Популярні публікації