Загиблі герої Чернігівщини: Щербинін Віталій. Тимченко Василь. Зоць Олександр. Курилов Юрій

Солдат Щербинін Віталій Сергійович народився 23.07.1997 року у Чернігові. Проживав у селі Ведильці Чернігівського району. З початком повномасштабної війни став на захист України. Службу проходив у складі одного з підрозділів військової частини А4674 на посаді стрільця-санітара механізованого відділення. Загинув 5 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі села Ведильці. Вічна слава Герою, пам’ять про подвиг якого житиме серед нас! Рідним – співчуття та мужності пережити страшну й непоправну втрату. Вічна пам’ять Герою!

Старший солдат Василь Тимченко народився 27 квітня 1972 року в селі Максимівка на Прилуччині. Закінчив 10 класів середньої школи, далі опанував професію тракториста.

У квітні 2023 року став на захист України. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А4712, був на посаді стрільця-санітара механізованого відділення. Загинув під час виконання бойового завдання 10 вересня 2023 року на Запоріжжі.

Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі в Ічні.

Молодший сержант Олександр Зоць народився 17 липня 1995 року. Після повномасштабного вторгнення захищав Україну у складі одного з підрозділів військової частини А0284. Обіймав посаду командира розвідувального відділення. Загинув 9 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з воїном та поховали його в селі Більмачівка на Прилуччині.

Пекучий біль втрати стискає серце України, не даючи видихнути, адже щодня із гирла війни надходять моторошні звістки, які сповіщають про найстрашніше – загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту свою Батьківщину.

Скорботну звістку із зони бойових дій отримала  територіальна громада – на полі бою загинув відважний і цілеспрямований воїн Юрій Юрійович Курилов.

Всього лиш 36 років було нашому Герою, який поклав життя на вівтар української свободи. Він мріяв про мир, про Перемогу і по розквіт Батьківщини, і ми не можемо його підвести…

«Найщиріші співчуття рідним та близьким, поділяємо ваш біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі! Вічний спокій душі та слава захиснику, який віддав життя за незалежність України»

За мужність і відвагу при захисті Вітчизни відповідно до рішення Звягельської міської ради від 01.06.2023 №886 присвоєно звання «Почесний громадянин міста Звягеля» (посмертно)

Коментарі

Популярні публікації