Загиблі герої Чернігівщини: Федько Сергій. Сергієнко Сергій. Постол Ігор. Беляков Олександр. Ферар Олексій

Федько Сергій Анатолійович народився 02.12.1977 року народження, в Херсонській області, Береславський район, смт. Новорайськ. Потім з батьками переїхав на Чернігівщину. У другому класі перейшов у Андріївську школу. Зростав у великій сім'ї з шести дітей: 3 сестри і 2 брати, був веселою і активною дитиною, допомагав батькам, був чуйним, уважним до всього. Далі пішов навчатися до будівельного ліцею м. Чернігова. Після закінчення навчання, пішов на військову службу. Після закінчення військової служби, працював по своїй професії. Після повномасштабного вторгнення в Україну вступив до Збройних Сил України. 31.07.2023 р. виконуючи військовий обов'язок, загинув на війні. Мав дружину і дочку.

Старший сержант Сергій Сергієнко народився 24 березня 1989 року. Проживав у селі Шибиринівка, Михайло-Коцюбинська територіальна громада.

До лав оборонців долучився у грудні минулого року. Захищав Україну в складі одного з підрозділів військової частини А4723 на посаді головного сержанта реактивної артилерійської батареї. 

Загинув 25 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині. Вдома у чоловіка залишилися дружина та двоє синів.

Попрощалися та поховали військового на кладовищі села Шибиринівка.

Старший солдат Постол Ігор Григорович народився 28 квітня 1990 року у селі Линея Чернігівського району. Тут проживав та закінчив місцеву школу. Після початку повномасштабної війни чоловік долучився до оборонців Батьківщини. У складі військової частини А4350 разом з побратимами мужньо виконував свій військовий та громадянський обов'язок, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України. На жаль, 16 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Постол Ігор загинув. Попрощалися з Захисником у його рідному селі, поховавши на місцевому кладовищі.
Нагороджений Орденом "За мужність" III ступеня (посмертно). 

Беляков Олександр Сергійович народився 03.07.1982року народження.

Проживав в селі Андріївка Чернігівського району Чернігівської області. У 1988 році пішов у перший клас в Андріївську школу.  У 1999 році після закінчення школи вступив до ПТУ - № 1 м. Чернігів, здобув професію слюсаря-ремонтника. У 2000 році пішов до армії, проходив службу в м. Донецьк МВС. У 2002 році був демобілізований. Після демобілізації працював в охоронній фірмі. У 2014 році пішов до «Батальйон Чернігів». З 2014-2016 роки приймав участь а АТО. Після звільнення продовжив працювати в охоронній фірмі. У 2021 році був прийнятий на військову службу за контрактом на посаді навідник міномета у військовій частині А 0641.81 – ДШБ.

Загинув на Донеччині 04.01.2023 року. Похований в селі Андріївка.

Ферар Олексій Олександрович народився 19 листопада 1988року в с. Торське Краснолиманського району Донецької області.Там зростав та пішов до школи.  У 2004 році закінчивши загальноосвітню школу |-||| ступеня села Торське, Олексій пішов навчатися у Краснолиманське професійно-технічне училище. З 2004 по 2007 рік навчався у Краснолиманському професійно-технічному училищі та здобув професію помічник машиніста та екскаватора. Після закінчення відразу пішов працювати помічником машиніста. З 2012 року доля привела Олексія до Чернігівської області, де працював у лісгоспі на пилорамі. Вже на Чернігівщині Олексій створив сімю та працював пекарем в місті Чернігів. Долучився до служби Олексій в травні 2022 року  на посаді кулеметника. Олексій був доброзичливою людиною, жив по совісті, був оберігом сім'ї,  люблячим та поважним серед людей. Мав багато планів на майбутнє та війна не дала здійснитись їм. Загинув Олексій 1 грудня 2022 року  на рідній Донеччині, похований в с Льгів Чернігівського району. Олексій завжди говорив: « Неважливо де народився, душа та думки про Чернігів".

Коментарі

Популярні публікації