Загиблі герої Чернігівщини: Граневський Денис. Івахненко Іван. Ревков Олег

 Денис Граневський

🇺🇦 (10.11.1983 – 11.09.2023) народився та виріс у Лисичанську. Втім, коли у їхнє місто зайшла російська нечисть, родина вирішила покинути все і їхати, аби почуватися українцями на своїй рідній землі.
Так вже дев’ять років родина Граневських проживає в Носівці.
Денис починав свою трудову діяльність на будівництві, здобув вищу будівельну освіту в КІСІ і продовжив працювати за фахом.
24 лютого змінило життя повністю. Денис з перших хвилин вторгнення долучився до загонів самооборони в столиці, активно допомагав та виконував важливі завдання. Тому вже з перших днів березня поповнив лави Збройних Сил України військ спеціального призначення. Військ, які вважаються елітою нашої армії.
На його рахунку, старшого оператора групи спеціального призначення загону спеціальних операцій численні бездоганно виконані поставлені завдання командування.
Під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Миколаївка, Херсонської області, 11 вересня наш тато загинув.
ІВАХНЕНКО Іван Володимирович.
Народився 5 листопада 1966 року в с. Смош, Чернігівської області, Прилуцького району.
У 1982 році закінчив 8 класів. Після закінчення школи вступив в Дігтярівське СПТУ-32 Чернігівської області, Срібнянського району.
З 1982 по 1985 рік працював трактористом-машиністом.
З 1985 по 1987 роки проходив службу в армії.
Солдат Івахненко Іван Володимирович був призваний по мобілізації Чернігівським РТЦК та СП 24.02.2022 року на посаду стрільця третього відділення третього взводу роти охорони Чернігівського РТЦК та СП.
Загинув 16.03.2022 року в результаті тяжкого поранення.
Похований в м. Чернігів.
Олег РЕВКОВ народився 04 листопада 1990 року в селі Таврія Веселівського району Запорізької області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі в селі Таврія. Після закінчення школи вступив до професійно-технічного училища, де в 2008 році отримав спеціальність «збиральник виробів з деревини». Потім переїхав до села Олександрівка Бобровицького району Чернігівської області.
У 2015 році став на захист Батьківщини, підписавши контракт зі Збройними Силами України. Проходив службу в центрі забезпечення спеціального зв’язку. Навчався в 184-му навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Збройних Сил України. Проходив службу в Національної Гвардії України на посаді стрільця та командира відділення у званні сержанта. Брав безпосередню участь у антитерористичній операції по стриманню та ліквідації гібридних терористичних військ російської федерації на Донбасі.
З початку повномасштабного російського вторгнення на територію України одразу став на захист Батьківщини.
Проходив службу на посаді командира взводу роти охорони 1 відділу Ніжинського РТЦК та СП, потім був переведений до військової частини, зарекомендував себе як досвідчений спеціаліст військової справи. На посаді головного сержанта 2-ї стрілецької роти у званні старшого сержанта, уміло керував підлеглими, виконуючі складні бойові завдання, завжди прагнув зберегти життя та здоров’я побратимів.
21 жовтня 2023 року Олег РЕВКОВ закрив собою побратимів під час ворожого артилерійського обстрілу, зберіг їм життя, але сам отримав смертельні поранення. Вірний присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, Олег Ігорович загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Степове Покровського району Донецької області.
🇺🇦За військові досягнення, уміле керівництво, мужність та героїзм Олег Ігорович РЕВКОВ неодноразово був відзначений державними нагородами та відзнаками: золотий хрест; нагрудний знак Командувача об’єднаних сил ЗСУ «За службу та звитягу» ІІІ ступеня; відзнака командира 53 окремої механізованої бригади, імені князя Володимира Мономаха; нагрудний знак «За зразкову службу», нагрудний знак «Учасник АТО».

Коментарі

Популярні публікації