Загиблі герої Чернігівщини: Піюк Віктор. Загорулько Олександр. Кодрик Володимир. Рубан Андрій

Солдат Віктор Піюк, позивний Джавелін, загинув 28 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Колодязі під Лиманом на Донеччині. 2 вересня захиснику виповнилося 28 років.

Віктор родом з міста Глухів Сумської області. Проте все життя прожив на Чернігівщині – у місті Ніжин. Там навчався у школі №5. У 2014 році закінчив Ніжинський агротехнічний інститут за спеціальністю «Агроінженерія». Збудував родину. Працював старшим охоронником у магазині «АТБ». Займався футболом. Дуже любив риболовлю.

Під час повномасштабної війни, в липні 2022 року, чоловіка мобілізували до лав Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Служив у 25-ій окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді. Пройшов навчання та вирушив воювати на схід.

«Вірний товариш, чуйний, люблячий чоловік і батько. Неможливо в декількох словах описати мого чоловіка, тому що він для нас найкращий…» – написала Ольга Піюк.

Поховали десантника на Фрунзівському кладовищі в Ніжині.

Вдома на Віктора чекали батьки, сестра, дружина, син, якому на момент загибелі тата було 3 роки, інші рідні та друзі.

Указом Президента України посмертно нагороджено медаллю “Захиснику Вітчизни”.

Олександр Загорулько народився 21 лютого 1980 року в Ічні.

Закінчив дев'ять класів місцевої школи. Працював різальником в ТОВ "ГОЛДПАК".

Після початку повномасштабної війни долучився до лав Збройних сили України. Був у складі одного з підрозділів військової частини А4712 на посаді стрільця-санітара механізованого відділення. 31 серпня, під час виконання чергового бойового завдання на Запорізькому напрямку, потратив під ворожий артобстріл.

Поховали Олександра на кладовищі в Ічні.

Вдома у нього залишився син













Знову сумна звістка прийшла на Новгород-Сіверщину. 28 липня 2023 року на Бахмутському напрямку  загинув Андрій Олександрович Рубан  1990 року народження, боєць Національної Гвардії України. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого воїна. 
«Слів не вистачає, щоб передати всю тугу в цей сумний час. Ми вшановуємо нашого героя, який захищав нашу свободу та незалежність. У цю трагічну годину наші думки та молитви з його рідними та близькими. Нехай вам вистачить сил пережити цю важку втрату.

Вічна пам’ять тобі, Андрію… Ти назавжди залишишся з нами як яскравий приклад мужності, самопожертви та відданості Батьківщині.

Коментарі

Популярні публікації