Загиблі герої Чернігівщини: Маклюк Павло. Кудрявцев Володимир

Павло Маклюк народився в селі Дібрівне. Після закінчення школи навчався в Ніжинському агротехнічному коледжі. Протягом 1991-1993 років проходив строкову військову службу, після чого підписав контракт і ще протягом трьох років перебував у лавах Збройних Сил України.
У 2014-му році Павло у складі військової частини А2253 брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України, а з квітня 2022 року мужньо захищав Батьківщину у складі військової частини А0693. 12 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Павло загинув, до останнього даючи гідну відсіч ворогу.

Попрощалися з воїном у Городні. Вдома у нього залишились дружина та донька.

34-річний прикордонник Володимир Кудрявцев загинув 3 березня 2022 року під Маріуполем.
У 2017-му році він у складі Донецького прикордонного загону брав участь в АТО. Саме там застала його розв»язана рашистами війна. Очевидці кажуть, того дня під Маріуполем точився жорстокий нерівний бій. Мало кому вдалось вижити у тому пеклі. Ворожий снаряд обірвав і ще таке молоде життя нашого земляка.
Лише 28 червня вдалось обміняти в окупантів його тіло. Потім тривали експертизи. І лише 17 лютого 2023 року Герой приїхав додому назавжди. Таким довгим був його останній шлях додому.



Коментарі

Популярні публікації