Загиблі герої Чернігівщини: Хлопенюк Олксандр. Новик Ярослав. Тищенко Андрій

Солдат Олександр Хлопенюк народився 23 лютого 1976 року в селі Іванівка на Сновщині. Закінчив Тихоновицьку середню школу. У 1994-1996 роках пройшов строкову військову службу.

У липні минулого року став до лав ЗСУ. Спочатку служив в роті охорони одного з відділів Корюківського РТЦК та СП. З травня 2023 року був у складі одного з підрозділів військової частини А4007 на посаді навідника механізованого відділення.
Загинув 2 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.
У чоловіка залишилися дружина та два сини.
Попрощалися з військовим у Сновську та поховали на Алеї Героїв.

Ярослав Новик народився 20 жовтня 1987 року в Чернігові. Тут закінчив загальноосвітню школу №28 після чого навчався у Чернігівському професійно-технічному училищі. Протягом 2006-2007 років проходив службу в роті почесної варти Президентського полку у Києві. Потім працював машиністом плавучого крана Кпл-3.

У жовтні 2022 року почав служити у складі одного з підрозділів військової частини А4350 на посаді стрільця-снайпера. Загинув 5 серпня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Вдома у нього залишились дружина, син та донька. Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининському храмі та поховали на кладовищі Яцево.

Андрій Тищенко народився 20 лютого 1989 року у місті Рязань Росія. З 1991 року проживав у Чернігові, тут навчався у загальноосвітній школі №3. Після отримання вищої освіти проходив службу в МВС.

З першого дня повномасштабної війни долучився до оборонців України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді головного сержанта-командира відділення кулеметної роти. Загинув 6 серпня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном у Чернігові та поховали на кладовищі Яцево.

Коментарі

Популярні публікації