Загиблі герої Чернігівщини: Макаренко Володимир. Митрюк Станіслав. Михайленко Євген. Кучма Сергій. Камишний Олександр

МАКАРЕНКО Володимир Вікторович.
Народився 19 березня 1994 року у селищі Рудьківка Ніжинського району. Закінчив у 2012 році Рудьківську загальноосвітню школу. Навчання продовжив в Київському коледжі комп’ютерних технологій за спеціальністю економіст.
Активно займався спортом та мав активну громадську позицію. Працював на посаді глазурувальника виробів будівельної кераміки у місті Київ.
Добровільно вступив до Збройних сил України 24 лютого 2022 року у зв’язку з агресією Російської Федерації проти України . Стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти 163 окремого батальйону територіальної оброни 119 окремої бригади територіальної оборони регіонального управління сил територіальної оборони «Північ».
Загинув 25 лютого 2022 року в ході виконання обов’язків військової служби у місті Ніжин.
Одружений не був, мав неповнолітню доньку.
Похований 28 лютого 2022 року в селищі Рудьківка.

Митрюк Станіслав Іванович народився і виріс у Бобровиці, Тут закінчив середню школу, потім вивчився на тракториста в Ніжині. Працював у фермерських господарствах та на інших роботах. 25 червня 2022 року уклав контракт з ЗСУ і став на захист Батьківщини. Був старшим солдатом, оператором радіолокаційної станції окремої роти, мужньо виконував свій обов’язок на вірність українському народу.

23 липня 2023 року старший солдат Митрюк Станіслав загинув у с. Новопавлівка Баштанського району, Миколаївської області. Залишилася одинокою згорьована мати, в очах якої навіки залишилася скорбота. Низько і з вдячністю за сина схилив голову перед нею представник військової частини, в якій воював Станіслав. Від імені громади біль втрати розділили з матір’ю Героя перший заступник міського голови Володимир Данішевський. Похоронили воїна на місцевому кладовищі.

Солдат Михайленко Євген Васильович народився 01.05.1987 р. в м. Чернігів. Після школи закінчив ПТУ №15 і почав працювати оператором ПК в мережі магазинів "Союз, Квартал". З часом почав обіймати посаду директора магазину, паралельно здобував вищу освіту в Чернігівському державному інституті економіки та управління.

3 2007 по 2008 роки проходив строкову військову службу в одному з підрозділів в/ч А1288 на посаді стрільця. У 2012 році одружився, з часом став батьком - у подружжя народилися син та донька. Останні роки працював на підприємстві ТОВ «Київ Хліб».

У вересні 2022 року приєднався до лав ЗСУ. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді старшого стрільця-оператора. Загинув 30.07.2023 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку внаслідок ворожого обстрілу. Попрощалися з воїном у Чернігові у Троїцькому соборі, поховали на кладовищі Яцево.

Солдат Сергій Кучма народився 5 лютого 2002 року у Києві. Навчався на Чернігівщині в Радомській школі І-ІІІ ступенів, а потім — у Погорільській місцевій школі. Після цього вступив до Київського училища на автомеханіка. Працював за фахом.

У грудні цього року долучився до лав ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А3618.

Загинув 29 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з військовим та поховали його на кладовищі села Радомка Корюківської громади.

Солдат Олександр Камишний народився 24 червня 1974 року у місті Корюківка. Закінчив середню Корюківську школу у 1991 році.

До оборонців України долучився у лютому 2023 року. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4723.

Загинув 28 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Попрощалися з військовим та поховали його у Корюківці.

Коментарі

Популярні публікації