Загиблі герої Чернігівщини: Моржов Микола. Павлюк Олег. Січкар Юрій

Старший солдат Микола Моржов народився 25 січня 1985 року у селі Тупичів. Проживав у Чернігові, а з початком повномасштабної війни без роздумів та вагань долучився до лав Захисників України. Спочатку Микола ніс службу в одному з підрозділів територіальної оборони Чернігова. Пізніше потрапив до складу військової частини А7333.

20 грудня під час виконання бойового завдання під Білогорівкою на Луганщині Микола Моржов потрапив під ворожий обстріл, отримавши поранення, які виявилися несумісними з життям.

Бійця поховали на кладовищі у рідному селі.

Павлюк Олег Вікторович народився 24 січня 1992 року в Конотопі Сумської області. У 2004 році закінчив Конотопський ліцей № 3, а у 2009 - Старокостянтинівську гімназію імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука. Закінчив Старокостянтинівську музичну школу імені Миколи Кондратюка за класом "гітара". У 2014 році закінчив Національний університет державної податкової служби України за спеціальністю "Економіка підприємств".

Працював у Державному науково-дослідному інституті випробувань і сертифікації озброєння і військової техніки. 

У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського.

Загинув 26 лютого 2022 року при обороні Чернігова біля селі Красне Іванівської громади Чернігівського району.

Похований 20 квітня 2022 року в Чернігові.

Січкар Юрій Миколайович народився 25 січня 1975 року в Острі Козелецького району. У 1993 році закінчив Чернігівську гімназію № 31.

У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 119-ї окремої бригади територіальної оборони.

Загинув 4 березня 2022 року при обороні Чернігова. Похований в селі Дрімайлівка Куликівської громади Чернігівського району.

Коментарі

Популярні публікації