Загиблі герої Чернігівщини: Майдан Олександр. Михайленко Олександр. Галка Сергій

Молодший лейтенант Олександр Майдан народився 3 вересня 1980 року у Рогатині на Івано-Франківщині. З часом з родиною переїхав на Чернігівщину. Навчався в педагогічному університеті, активно займався спортом.

Працював начальником служби безпеки ТОВ "Наша Булочка".

Після початку повномасштабної війни долучився до лав ЗС України. Був у складі одного з підрозділів військової частини А4784 на посаді командира механізованого взводу.

Загинув 9 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Попрощалися з військовим у Чернігові в Катерининському соборі, поховали на кладовищі "Яцево".

Олександр Михайленко народився 11.06.1990 в місті Корюківка Чернігівської області.

Навчався в ЗОШ № 1 у Корюківці. Після закінчення продовжив навчання в Києві, де здобув вищу освіту за фахом спеціаліста з електричних систем. Закінчив у 2013 році Національний університет харчових технологій.

Останнє місце роботи – інженер-електрик в КП "Благоустрій" Корюківської міської ради.

Проходив строкову військову службу в Збройних силах України з 2015 по 2016 роки.

В перший день повномасштабної війни добровольцем пішов захищати Батьківщину.

Проходив військову службу в одному з підрозділів військової частини А1815 на посаді гранатометника стрілецького відділення.

Загинув 2 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали 14 жовтня 2023 року на кладовищі в місті Корюківка. Вдома залишились батьки, брат та сестра.

Солдат Сергій Галка народився 11 вересня 1976 року у селі Селянська Слобода на Чернігівщині. Після проходження строкової військової служби працював у колгоспі механізатором. З часом переїхав до Чернігова, але потім повернувся до рідного села.

Протягом 2014-2015 років брав участь в АТО на Сході. У липні цього року знову став на Захист України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А0281 на посаді стрільця - номера обслуги аеромобільного відділення.

Загинув 14 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі рідного села.


Коментарі

Популярні публікації