Загиблі герої Чернігівщини: Дмитрик Юрій. Чмигальов Микола. Михальчук Віктор

Сержант Юрій Дмитрик народився 14 червня 1974 року в селищі Короп Чернігівської області. Закінчив Конотопське СПТУ №8, де опанував фах "токар".

З 1992 по 1994 роки проходив строкову військову службу. У березні 2014 року вперше став на захист України. На посаді стрільця відділення охорони брав участь в АТО.

У квітні 2022 року, вже в умовах повномасштабної війни, повернувся до війська для оборони України від російських загарбників.

Загинув 28 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у Сновську на Чернігівщині.

Солдат Микола Чмигальов народився 3 квітня 1982 року в селі Кам’янська Cлобода Новгород-Сіверського району. Тут закінчив школу, на захист України став у 2015 році. Протягом 2015-2016 років брав участь в АТО на Донецькому напрямку.

Після повернення до цивільного життя щороку проходив військову перепідготовку. У серпні 2023 року вкотре долучився до оборонців України. Служив на посаді стрільця кулеметного взводу. Загинув 5 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали Миколу Чмигальова у Новгороді-Сіверському на Покровському кладовищі.

Михальчук Віктор Юрійович народився 17 червня 1994 року в с. Недашки Малинського району Житомирської області. Добровольцем пішов захищати рідну Вітчизну у лавах Збройних Сил України. За свій гарячий характер та активність отримав позивний  " Кіпіш". Служив розвідником — гранатометником І-ї розвідувальної групи.
19 вересня 2023 у складі підрозділу отримав завдання йти на штурм в районі села Вербове Запорізької області. В результаті бойового зіткнення з ворогом отримав осколкові поранення в спину та шию. Був евакуйований в лікарню Запоріжжя, після стабілізаційних заходів доставлений у шпиталь м. Дніпро, потім -  у Вінницю. 
28 вересня 2023 року Віктор Михальчук помер.
Поховано Віктора  в селі Селищі Ніжинського району Чернігівської області.

Коментарі

Популярні публікації