Загиблі герої Чернігівщини: Прядка Сергій. Ролін Геннадій. Поводиренко Андрій

Молодший сержант Сергій Прядка народився 16 січня 1999 року в селі Андріївка Чернігівської області.

У 2019 році проходив строкову службу в лавах ЗС України. З часом уклав контракт та продовжив служити на посаді командира зенітно-ракетного взводу.

Загинув 23 лютого 2024 року у бою на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у рідному селі.

Старший солдат Геннадій Ролін народився 4 липня 1999 року в селі Щуча Гребля Чернігівської області. Навчався у Прилуцькій школі №13, потім вступив до Роменського професійно-технічного училища Сумської області — там опанував професію "монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, електрогазозварник".

До лав ЗСУ став ще у 2020 році, боронив Україну на посаді механік-водій відділення безпілотних авіаційних комплексів танкової роти.

Загинув 22 лютого 2024 року у бою на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Прилуках, поховали на кладовищі села Замістя.

Солдат Андрій Поводиренко народився 26 липня 1972 року в селі Погорільці. Закінчив місцеву школу, у 1990-1992 роках проходив строкову військову службу. Проживав у Семенівці, займався підприємницькою діяльністю.

У травні 2022 року долучився до лав оборонців України на посаду стрільця піхотного відділення. У січні цього року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині підрозділ Андрія втратив з ним зв’язок. Після чергового обміну тілами полеглих на полі бою військовослужбовців вдалося повернути й тіло Андрія. Попрощалися з ним та поховали у Семенівці.

Коментарі

Популярні публікації