Загиблі герої Чернігівщини: Полікарпов Микола. Кривець Дмитро. Копил Павло

Полікарпов Микола Миколайович народився 21 березня 1997 року в селищі Тростянець Ічнянського (нині Прилуцького) району Чернігівської областіЗакінчив Тростянецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2014 році. Шкільні та юнацьки роки минали в рідному селищі. Професію зварювальника здобув у м. Прилуки. За спеціальністю працював в Ічнянському сільськогосподарському підприємстві.

Строкову службу проходив у лавах ЗСУ. Після завершення служби працював на підприємстві «Чиста вода» в м. Києві.

Дружелюбний, працьовитий, завжди допомагав тим, хто цього потребував.

З початком повномасштабного вторгнення військ російської федерації в Україну у лютому 2022 року Микола став на захист незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави в рядах Національної гвардії України на території Дніпропетровської області, пройшовши навчання у військовій часті в Німеччині.

Молодший сержант, гранатометник 2-го відділення 2-го взводу оперативного призначення роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) батальйону оперативного призначення військової частини 3102 Національної гвардії України  загинув під час виконання бойового завдання 20 грудня 2023 року на території Серебрянського лісу Луганської області внаслідок мінометного обстрілу.

Похований 24 грудня 2023 року у селищі Тростянець Прилуцького району Чернігівської області. Микола одружений не був. Без його підтримки залишалася мати та молодший брат.
















Коментарі

Популярні публікації