Хроніки вторгнення 2022 року: 19 березня

Удень 19.03.2022 російська армія обстріляла західну частину Чернігова. Внаслідок обстрілів сталося 3 пожежі на об’єктах інфраструктури: на складі паливно-мастильних матеріалів, заводі з виготовлення пластикових виробів та у складських приміщеннях. Через влучання снарядів у житлові будинки сталися пожежі за 10 адресами.

19.03.2022 був здійснений обстріл будівлі та сільгосптехніки мирних громадян в одному з сіл Ніжинського району. Внаслідок атаки відбулося загоряння кількох господарських будівель і техніки селян. Загиблих немає.

Близько 14:00 19.03.2022 в результаті авіабомбардування фугасними бомбами російськими військовими формуваннями було зруйновано багатоповерховий житловий будинок за адресою: м. Чернігів, вул. Толстого. Було скинуто чотири фугасні бомби, у кількох місцях будинок загорівся. Частина квартир вигоріла, інші оселі затопило під час гасіння пожежі.

19.03.2022 у вечірній час був обстріляний приватний сектор, зокрема снаряд влучив у триповерховий житловий будинок працівника ДСНС в Чернігівській області. Будинок зруйновано, пошкоджено авто .

Резюме за день (за зібраними нами даними, потребує доповнення й уточнення):

Пошкоджено не менше 13 об’єктів.

За добу в області зареєстровано 24 пожежі, з них 13 – через обстріли російською армією населених пунктів (6 – житлові багатоповерхівки, 2 – приватні житлові будинки, 5 – промислові об’єкти). Протягом доби групою піротехнічних робіт здійснено 24 залучення. Виявлено й вилучено 3 вибухонебезпечні предмети. Загалом із початку війни вилучено 91 вибухонебезпечний предмет .

Джерело

Коментарі

Популярні публікації