Хроніки вторгнення 2022 року: 31 березня

31.03.2022 після обстрілів російськими військами одного з районів Ніжина поранені троє цивільних людей. Пошкоджені три багатоповерхових будинки, 13 приватних будинків і кладовище.

31.03.2022 у селищі Дмитрівка Дмитрівської ТГ Ніжинського району російськими військовослужбовцями здійснено обстріл житлових господарств і будівель, які належать цивільному населенню. За результатами обстрілів деякі будівлі зазнали пошкоджень, інші – повністю зруйновані.

31.03.2022 у с. Мартинівка Парафіївської ТГ Прилуцького району військовослужбовцями російської федерації обстріляно та зруйновано приватні будинки місцевих жителів, сільська амбулаторія і автівки, на яких возили хворих, зафіксовано численні факти мародерств у приватних домогосподарствах, магазині. За результатами обстрілу відомо про поранення восьмирічної дитини.

При відході через села Припутні та Крупичполе Прилуцького району російські військові з бронетехніки розстрілювали житлові будинки, стріляли у жителів, мародерили, постраждала сільська школа. Зруйновано щонайменше 10 будинків.

При відступі з села Михайло-Коцюбинське російські окупанти вивезли за село та вбили місцевого жителя, котрого до цього катували декілька днів.

Резюме за день: за зібраними даними поранено щонайменше 5 цивільних людей; пошкоджено – не менше 20 об’єктів (серед них сільська амбулаторія, кладовище).

Загалом за добу рятувальники здійснили 1 виїзд для ліквідації пожежі, не пов’язаної з військовими діями.

Група піротехніків ДСНС за добу 7 разів виїжджала для знешкодження боєприпасів, що не розірвалися.

Джерело


Коментарі

Популярні публікації