Загиблі герої Чернігівщини: Ругаль Сергій. Васюра Юрій. Храмов Анатолій

Солдат Сергій Ругаль народився 29 жовтня 1974 року у Ніжині на Чернігівщині. Закінчив місцеву середню школу №7. З 1994 по 1996 роки проходив строкову військову службу. Потім повернувся до рідного міста, працював на різних підприємствах.

До лав оборонців став ще у 2014 році, брав участь в АТО на Донеччині та Луганщині. Воював у складі окремих механізованих бригад на різних напрямках, в результаті чого отримав поранення та контузію. Не дивлячись на це у перший день повномасштабної війни повернувся до війська та став на захист рідного міста у складі стрілецького батальйону. Після звільнення Чернігівщини від окупантів боронив Україну на Сході на посаді гранатометника-командира розрахунку протитанкового комплексу "Штурм".

Отримані поранення далися в знаки й 11 березня 2024 року, коли Сергій перебував з побратимами на Харківському напрямку, його серце зупинилося назавжди. Провели в останній путь та поховали бійця 16 березня 2024 року у Ніжині.

Солдат Юрій ВАСЮРА народився 9 липня 1974 року в селі Льговське, АР Крим. Закінчив місцеву школу, у 1998 році переїхав до міста Прилуки. Працював на різних підприємствах міста.

“Юрій Васюра був духовною, високоморальною, чесною, принциповою людиною з глибокою силою волі та безмежною любов’ю до Батьківщини”.

У червні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Проходив службу у військовій частині А0284 на посаді номер обслуги 2-го артилерійського розрахунку 2-го артилерійського взводу артилерійської батареї аеромобільного батальйону.

13 березня 2024 року Юрій Васюра загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області. Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі Прилук.

Крутівська територіальна громада отримала сумну звістку. Ніжинський РТ ЦК підтвердив (сповіщенням) загибель мужнього воїна, Героя із с. Крути – Анатолія Храмова.

Анатолій добровольцем із перших днів повномасштабної війни став на захист України.
Про це повідомляє голова Крутівської громади Олег Бузун.

«Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого захисника України Анатолія Храмова. Дякуємо батькам за виховання сина – справжнього патріота України. Анатолій Храмов назавжди залишиться в наших серцях прикладом для молоді, гордістю громади й України.




Коментарі

Популярні публікації