Загиблі герої Чернігівщини: Дуброва Сергій. Гвоздєв Євгеній. Горбатенко Віктор

Молодший сержант Сергій Дуброва народився 5 квітня 1987 року в селі Великий Листвен на Чернігівщині. Закінчив школу, далі навчався у Сновському ліцеї, де опанував спеціальність "секретар-референт" та отримав водійські посвідчення на всі види транспорту.

Проходив службу в ЗСУ, після цього працював єгерем, а з часом — трактористом. У 2014 році брав участь в АТО, а через півтора року повернувся до цивільного життя та став працювати на полях.

2021 році поїхав на заробітки до Естонії, але дізнавшись про початок повномасштабної повернувся в Україну. Захищав Київщину, потім понад рік боронив Донеччину на посаді водія одного з відділень протитанкових ракетних комплексів.

Загинув 28 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з військовим та поховали його на кладовищі у рідному селі.

Сержант Євгеній Гвоздєв народився 19 березня 1979 року. Проживав у Бахмачі на Чернігівщині. Закінчив місцеву середню школу № 1, далі проходив строкову військову службу. Тривалий час працював на будівництві у різних містах, зокрема, у столиці.

У квітні 2022 року долучився до лав Збройних Сил України. Служив на посаді командира бойової машини - командир відділення механізованого батальйону.

Загинув 23 липня 2023 року у бою на Луганщині.

Провели в останній путь та попрощались з військовим на кладовищі Бахмача.

Сержант Віктор Горбатенко народився 8 червня 1977 року у селі Володимирівка Новгород-Сіверського району. Навчався у Лизунівській та Печенюгівській школах, потім вступив до Чернігівського ПТУ №18, де опанував професію муляра.

Працював за фахом, а у липні 2023 року долучився до лав ЗСУ. Служив на посаді стрільця піхотного відділення.

Загинув 3 березня 2024 року у бою на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Коментарі

Популярні публікації