Загиблі герої Чернігівщини: Щербаков Андрій. Ларченко Іван. Огир Владислав

Молодший сержант Щербаков Андрій Юрійович народився 6 липня 1974 року в смт Ладан на Прилуччині. Після подій 24-го лютого чоловік покинув цивільне життя та став до лав оборонців Батьківщини. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А7330 та разом з побратимами мужньо виконував свій військовий і громадянський обов’язок з захисту територіальної цілісності та недоторканості України. На жаль, 3 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Сході Щербаков Андрій загинув від ворожої снайперської кулі. Попрощалися з воїном на його малій батьківщині, поховавши на місцевому кладовищі.

Рядовий Ларченко Іван Борисович народився 21 травня 1977 року у селі Мезин. У червні 2022 року долучився до одного з підрозділів військової частини А0998. На посаді старшого стрільця він гідно боровся проти російських окупаційних військ, до останнього подиху захищаючи Незалежність рідної України. Під час виконання бойового завдання на Херсонщині підрозділ Івана втратив з ним зв’язок, тож з 13 вересня 2022 року чоловік вважався зниклим безвісти. Після тривалих пошуків вдалося віднайти та ідентифікувати його тіло, тож сьогодні рідні та близькі разом з односельцями провели Ларченка Івана в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на кладовищі рідного села.

Солдат Огир Владислав Михайлович народився 24 вересня 1984 року в смт Сосниця. Тут закінчив 9 класів місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів, після чого вступив до Сосницького ПТУ-31, де опанував спеціальності «тракторист-машиніст широкого профілю», «слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», «водій автотранспортних засобів категорії «С»». Протягом 2004-2005 років проходив строкову військову службу. У червні 2022 року Владислав долучився до оборонців України. Спочатку потрапив до навчального центру, а після нього — до складу одного з підрозділів військової частини А0284. На посаді гранатометника чоловік мужньо та віддано захищав суверенітет рідної Батьківщини, але, на жаль, 2 квітня 2023 року загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині внаслідок мінно-вибухової травми. Попрощалися з воїном в смт Сосниця, поховавши його на місцевому кладовищі.

Коментарі

Популярні публікації