Скорботні жнива війни: Іващенко Андрій. Кобець Володимир. Сковородько Сергій

Іващенко Андрій Віталійович народився 22 лютого 1976 року у Чернігові.

Закінчив чернігівську загальноосвітню школу № 11, Чернігівський комерційний технікум та Чернігівський національний технологічний університет за спеціальністю “інженер-економіст”. Працював у Національному архітектурно-історичному заповіднику “Чернігів стародавній” на посадах провідного інженера та завідуючого відділом.

Призваний до Збройних сил України у березні 2015 року. Старший матрос 1-го окремого батальйону морської піхоти. Брав участь в бойових діях проти російсько-терористичних угруповань на території Донецької області. Демобілізований у квітні 2016 року. Працював у Національному архітектурно-історичному заповіднику “Чернігів стародавній”. Помер 28 липня 2019 року внаслідок серцевої хвороби. Похований у Чернігові.

Кобець Володимир Леонідович народився 23 серпня 1978 року в Чернігові.

По закінчені загальноосвітньої школи навчався в Державному інституті економіки та управління. Працював у КП “Чернігівводоканал”, тресті “Київміськбуд-1” ім. М.П. Загороднього.

Призваний до Збройних сил України у 2015 році. Сапер, брав участь у бойових діях проти російсько-терористичних угруповань на Сході України. Демобілізований у 2016 році.

Помер 20 липня 2017 року. Похований у Чернігові.

Сковородько Сергій Іванович. Народився 17 жовтня 1985 року у селі Жадове Семенівського району. У 2003 році закінчив Жадівську загальноосвітню школу, а у 2010 році – Чернігівський державний інститут економіки і управління за спеціальністю “агрономія”.

Працював у Чернігівському міському відділі Державної служби охорони та ТОВ ВКП “Десна”. Призваний до Збройних сил України у квітні 2015 року. Брав участь у бойових діях проти російсько-терористичних угруповань на території Донецької та Луганської областей у складі 15-го окремого мотопіхотного батальйону. Демобілізований у липні 2016 року. Працював у ТОВ ВКП “Десна”.16 вересня 2016 року помер. Похований у селі Жадове.



Коментарі

Популярні публікації