Скорботні жнива війни: Страхоліс Юрій. Антипов Олександр. Васюк Олег

Страхоліс Юрій Олександрович. Народився 26 квітня 1988 року в селі Любівка Краснокутського району Харківської області. Мешкав в смт Гончарівське Чернігівська область. Закінчив Краснокутський ліцей за фахом електрогазозварника. Після строкової служби у 1-й Сіверській окремій танковій бригаді підписав контракт. З 2014 виконував завдання в зоні АТО/ООС, був поранений на фронті.

7 вересня 2019 року близько 17:00, під час переміщення бронетехніки колоною з смт Гончарівське у бік Чернігова, прапорщик Юрій Страхоліс дістав важкі травми внаслідок затиснення між танком Т-64БВ та БРЕМ, коли від’єднував трос для буксирування. Помер у кареті «швидкої допомоги» дорогою до Чернігівського військового шпиталю. Похований у Гончарівському.
Залишились мати, вітчим, сестра та вагітна дружина.
Антипов Олександр Константинович,
 1964 року народження. Старший прапорщик, інструктор 169 НЦ «Десна». Учасник бойових дій проти російсько-терористичних угрупувань на Донбасі. Помер 6 вересня 2019 року біля власного будинку. Родичі військового переконані – внаслідок смертельної травми на полігоні під час навчань. Офіційна версія – серцевий напад. 7 вересня Олександра Антіпова поховали на місцевому кладовищі в Десні.






Васюк Олег Олександрович.
 Народився 5 березня 1981 року у Козельці. Мешкав і працював у Києві. Призваний до Збройних сил України під час часткової мобілізації. Учасник бойових дій проти російсько-терористичних угрупувань на Донбасі. З 2017 року – на контрактній службі у складі 43-го окремого мотопіхотного батальйону «Патріот» 53-ї окремої механізованої бригади. Помер 7 липня 2019 року внаслідок зупинки серця. Похований у Козельці.

Коментарі

Популярні публікації