Загиблі герої Чернігівщини: Ананко Олександр. Тонкошкурий Сергій. Белявський Олекчій. Бережний Сергій

Молодший сержант Ананко Олександр Петрович народився 20 серпня 1985 року у селі Красне Чернігівського району. Після ворожого вторгнення у лютому 2022 року чоловік долучився до лав ЗС України, потрапивши на службу до одного з підрозділів військової частини А1815. Протягом цього часу Олександр мужньо боровся проти російських окупаційних військ, ціною власного життя виборюючи незалежність та вільне майбутнє для всього українського народу. На жаль, 19 травня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Донеччини Ананко Олександр загинув. Попрощалися з воїном також у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши на кладовищі села Красне.

Молодший сержант Сергій Тонкошкурий народився 19 травня 1977 року у селі Андріївка Чернігівського району, там і навчався у місцевій загальноосвітній школі. Після початку повномасштабної війни чоловік потрапив до ЗСУ. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А1815.

21 травня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Сергій загинув. Попрощалися з земляком у Чернігові в Катерининському кафедральному соборі, поховали на кладовищі в Андріївці.






Белявський Олексій Олександрович народився у Бобровиці 5 червня 1987 року. Там він ріс та ходив у школу. Після її закінчення Олексій вступив до Ніжинського агротехнічного інституту. Чоловік працював водієм та дуже захоплювався автомобілями, а з часом став далекобійником. З перших днів повномасштабного вторгнення Олексій Бєлявський покинув цивільне життя та приєднався до лав захисти кув України. Воїн ніс службу у складі одного з підрозділів військової частини А1815 та разом з побратимами віддано боронив Батьківщину від російських окупаційних військ. Трагедія сталася 20 травня 2023 року. Під час виконання бойового завдання на Донеччині Бєлявський Олексій загинув.

Бережний Сергій Миколайович народився 16 серпня 1984 року також у Бобровиці. Здобував освіту у Бобровицькій середній загальноосвітній школі. До 24 лютого працював водієм у ФОП «БАРАНЧУК», а з перших днів повномасштабної війни чоловік став на захист рідної землі. Сергій Бережний захищав Україну у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді командира відділення одного з взводів підрозділу. Протягом цього часу чоловік сумлінно виконував свій військовий та громадянський обов’язок, захищаючи територіальну цілісність та недоторканість Батьківщини. 20 травня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Донеччини Бережний Сергій загинув, отримавши травми, які виявилися несумісними з життям.



Коментарі

Популярні публікації