Загиблі герої Чернігівщини: Яструб Андрій. Панковець Володимир. Міщанин Андрій. Ключов Ярослав. Чирва Анатолій

 Андрій Яструб народився 31 жовтня 1978 року у Новгороді-Сіверському. Після початку повномасштабної війни взяв до рук зброю та став на захист України. Службу ніс у військовій частині А2167.

Загинув боєць 9 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Вугледар на Донеччині. Тоді Андрій зник безвісти, а віднайти його тіло вдалося лише наприкінці лютого.

Попрощалися з бійцем в його рідному місті у Спасо-Преображенському монастирі, а поховали його на центральному кладовищі Новгорода-Сіверського. Нагороджений Орденом "За мужність" III ступеня (посмертно). 

Володимир Панковець народився 1 червня 1995 року у селі Грабівка, що на Куликівщині. Навчався в Орлівській школі, а після 9 класу — в Куликівському професійному аграрному ліцеї. Після його закінчення проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України. Пізніше працював у Києві майстром будівельних робіт.

Влітку 2022 року чоловік долучився до захисників України, потрапивши на службу до військової частини А2120 на посаду командира гранатометного відділення.

Загинув боєць 25 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Діброва, що на Луганщині.

Поховали Володимира на місцевому кладовищі села Грабівка.

Солдат Андрій Міщанин народився 12 травня 1993 року в Ніжині. З 1999 року навчався у місцевій ЗОШ №9. Після її закінчення навчався в аграрному інституті, закінчив магістратуру.

У 2015-2016 роках проходив строкову військову службу на Харківщині. Після неї працював охоронцем в магазині у Броварах та обіймав посаду адміністратора закладу.

Після початку повномасштабного вторгнення долучився до лав ЗСУ, службу проходив у військовій частині А4049.

8 січня 2023 року поблизу села Терни на Донеччині чоловік загинув.

Поховали у Ніжині на Фрунзівському кладовищі.

Старший солдат Ярослав Ключов народився 20 жовтня 1988 у селі Смолянка Куликівського району.

З 24 лютого 2022 року долучився до оборонців України. Службу ніс у складі військової частини А7332 на посаді стрільця, стрілецького відділення, стрілецької роти.

09 січня 2023 року Ярослав загинув під час виконання службових обов'язків в селі Парасковіївка Бахмутського району Донецької області.

Попрощалися та поховали з воїна на кладовищі у селі Смолянка.

Солдат Анатолій Чирва народився 27 липня 1971 року.

Служив у 1-й окремій танковій Сіверській бригаді водієм-заправником заправних відділень підвозу паливно-мастильних матеріалів взводу матеріального забезпечення.

Загинув чоловік 11 січня 2023 року у селі Терни Донецької області.

Попрощалися в селі Сибереж, де він проживав. Поховали Анатолія в селі Киїнка поруч з могилами його батьків.

Коментарі

Популярні публікації