Загиблі герої Чернігівщини: Лось Ігор. Сукач Олександр

31-річний старший солдат Ігор Лось загинув наприкінці лютого – на початку березня 2022 року в бою з російськими окупантами на Чернігівщині.

Захисник отримав смертельні осколкові та вогнепальні поранення. Точну дати загибелі не змогли встановити, оскільки тіло чоловіка знайшли лише в травні поблизу аеропорту біля села Шестовиця.

Ігор родом з Чернігівської області. Закінчив Чернігівський радіомеханічний технікум. Працював оператором ЧПУ, майстром порошкової покраски у компанії «Спорттехніка». Цікавився футболом. Брав участь в АТО на Донбасі з 2014 року.

У перший день повномасштабного вторгнення Ігор приєднався до лав 1-ї окремої танкової Сіверської бригади, що у складі ЗСУ. Був водієм-електриком-оператором польової лазні групи матеріального забезпечення. Брав участь в обороні рідної області.

Сестра Ігоря, Ірина розповіла, що востаннє її брат говорив з мамою Аллою Володимирівною 3 березня минулого року. Після цього зв'язок з ним обірвався.

«У наших серцях ти назавжди залишишся усміхненим, добрим, мужнім, турботливим», – зазначила дружина загиблого Світлана.

В Ігоря залишилися батьки, дружина, син, сестра.

Солдат Олександр Сукач народився 28 травня 1978 року у Чернігові.

Закінчив загальноосвітню школу №33, потім навчався у Чернігівському механічному технікумі. Згодом чоловік проходив строкову військову службу у ЗСУ, певний час працював в органах МВС.

До 24 лютого 2022 року працював в охоронній службі, а після – потрапив на службу до військової частини А0693 на посаду стрільця-санітара.

25 листопада під час виконання чергового бойового завдання, поблизу населеного пункту Білогорівка на Луганщині, Олександр загинув.


Коментарі

Популярні публікації