Загиблі герої Чернігівщини: Снопок Олександр. Ковтун Василь. Доценко Сергій. Яременко Сергій. Лаврик Володимир

Рядовий Олександр Снопок народився 1 січня 1969 року у селі Ваганичі Чернігівського району. З часом переїхав до села Вербівка, де і проживав.

У січні 2023 року чоловік долучився до лав ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4773 на посаді номера обслуги.

Під час виконання одного з бойових завдань на Донеччині Олександр отримав мінно-вибухове поранення, після чого його доставили у лікарню до Запоріжжя. Медики боролися за життя нашого земляка, але, 8 червня чоловік помер.

Вдома на нього чекали діти, дружина та батьки.

Попрощалися та поховали військового у його рідному селі.

Рядовий Василь Ковтун народився 20 жовтня 1974 року у селі Атюша на Новгород-Сіверщині в родині колгоспників. У 1992 році закінчив 10 класів місцевої середньої школи. Вступив до Ніжинського сільськогосподарського технікуму.

Після закінчення строкової військової служби чоловік пішов працювати трактористом у СВК "Правда", а після реорганізації сільськогосподарського виробничого кооперативу працював опалювачем в Атюшівській школі І-ІІІ ступенів імені Станіслава Ковтуна.

До лав Захисників України чоловік долучився у січні 2023 року. Чоловік потрапив до складу одного з підрозділів військової частини А4773. Був на посаді стрільця-помічника гранатометника.

5 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині Василь загинув.

Вдома залишилися дружина та дві доньки.

Попрощалися з військовим у Коропі та поховали його на місцевому кладовищі рідного села.

Рядовий Сергій Доценко народився 20 травня 1983 року у Коропі. Закінчив місцеву школу. Після закінчення школи навчався в Бобровицькому технікумі, де опанував фах зоотехніка. Працював у водоканалі в Коропі, потім — у столиці, а останнім часом — у Коропському "Агролісгоспі".

У січні 2023 року Сергій долучився до складу одного з підрозділів військової частини А4773. Був на посаді стрільця-помічника гранатометника.

4 червня під час боїв біля одного з населених пунктів Донеччини Сергій загинув.

У військового залишились мама, старша сестра, син.

Попрощалися з Сергієм у Коропі та поховали на кладовищі рідного міста.

Рядовий Сергій Яременко народився 9 травня 1978 року. Навчався у селі Галайбине на Ніжинщині, в якому проживав та працював.

Після початку повномасштабної війни чоловік потрапив до лав оборонців України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4773 та на посаді стрільця-санітара.

5 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Сергій загинув.

Попрощалися з чоловіком у селі Галайбине та поховали на місцевому кладовищі.

Старший солдат Володимир Лаврик народився 10 січня 2002 року в селі Олишівка Чернігівського району.

Після початку повномасштабної війни Володимир долучився до оборонців України. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді старшого навідника.

19 травня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Володимир загинув.

Попрощалися та поховали військового на місцевому кладовищі рідного села.

Коментарі

Популярні публікації