Загиблі герої Чернігівщини: Давидок Олександр. Павлущенко Сергій. Кондратьєв Ігор

 ДАВИДОК ОЛЕКСАНДР ПЕТРОВИЧ

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала ще одне життя… Захищаючи Україну, від загарбницьких рук російських окупантів 30 листопада 2022 року на Донеччині загинув стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, солдат, Олександр Давидок з Григорівки.

   Народився Олександр Петрович 2 березня 1975 року в с. Григорівка. Закінчив Григорівську школу. Все своє трудове життя працював механізатором у ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка». Учасник АТО, який неодноразово захищав нашу державу, та віддав своє життя в ім’я України.

   Добрий, щирий, в його очах завжди був спокій та впевненість, а в словах та діях завжди можна було отримати допомогу та підтримку.

 У Олександра залишилися дружина та двоє дітей.

Поховали Героя 4 грудня 2022 року в с. Григорівка.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну – Олександру Давидку!

ПАВЛУЩЕНКО СЕРГІЙ ЮРІЙОВИЧ

Не встигли мешканці громади оговтатись від недавньої втрати захисника, як чорне крило війни вкотре торкнулося Бахмаччини. Стало відомо про загибель Павлущенка Сергія Юрійовича.

   Народився Сергій 22 січня 1988 року. Закінчив Городищенську школу. Деякий час працював у ТОВ «Чернігівська м’ясна компанія». Не чекаючи мобілізації, пішов добровольцем захищати державу ще в 2014 році. З 14.03.2019 проходив військову службу за контрактом у Збройних Силах України. Він служив правдою та волею за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

   Загинув молодший сержант, головний сержант взводу – командир бойової машини 2 реактивної артилерійської батареї реактивного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців 25 грудня 2022 року поблизу населеного пункту Успенівка Мар’їнського району Донецької області внаслідок несумісного з життям поранення. Загинув, як герой, у результаті бойових дій під час захисту Батьківщини.

КОНДРАТЬЄВ ІГОР ВІКТОРОВИЧ

Обладунки воїна тяжкі, а пам'ять про нього вічна: моторошна та сумна звістка про смерть воїна знову вразила нашу громаду. 8 січня 2023 року у військовому шпиталі помер військовослужбовець Ігор Вікторович Кондратьєв, 

Народився 25 січня 1979 року. Дитинство та юність Ігора пройшли у Бахмачі, де він навчався у школі №5. Після закінчення школи чоловік проходив службу у лавах ЗС України, трохи згодом службив в одному з військових підрозділів рідного міста. Згодом переїхав до Києва, де працював водієм у службі таксі.

   Чоловік, фактично,з перших днів повномасштабної війни, 27 лютого 2022 року, узяв до рук зброю і виявив готовність до захисту родини, громади, держави. Ігор перебував у місцях, де велися запеклі бої, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу. Друзі й побратими говорять про нього «золотий хлопець».

   13.10.2022 боєць отримав важке поранення. Лікарі боролися за його життя тривалий час, та, на жаль, від отриманих тяжких поранень серце нашого захисника, нашого воїна перестало битись у військовому шпиталі в Києві.

  У Героя залишилися мати, донька та двоє синів.

   Прощання з Героєм відбулося 10 січня 2023 року в м. Бахмач. Похований на місцевому кладовищі. 


Коментарі

Популярні публікації