Загиблі герої Чернігівщини: Мартинов Олег. Желєзний Іван. Пирогов Володимир. Альохін Сергій

 МАРТИНОВ ОЛЕГ МИХАЙЛОВИЧ

23 липня 2022 року героїчно загинув бахмачанин, Олег Мартинов. Народився та зростав у місті Бахмачі. Тут працював та жив з родиною мирним життям. У липні цього року йому виповнився 51 рік. З початку російського вторгнення на територію України у 2014 році активно займався волонтерством, допомагав бійцям на сході. Українець до глибини душі, був учасником багатьох патріотичних заходів та вишколів.

      Коли 24 лютого ворог порушив кордони рідної держави, не роздумуючи став на її захист. Воювати за рідну землю пішли і два сини Олега, яких батьки виховали справжніми патріотами.

   Кляті рашисти вбивають цвіт нашої нації — сильних та мужніх воїнів.

   Сумуємо усією громадою разом з рідними та друзями Героя. Берегтимемо світлий спомин про тебе, Олеже.

ЖЕЛЄЗНИЙ ІВАН МИХАЙЛОВИЧ

Желєзний  Іван Михайлович народився  05.01.1976 року в с.Курилівка Лебединського району Сумської області. Згодом переїхав на Чернігівщину,  мешкав у с. Калинівка,  а останніми роками разом з дружиною проживав у с. Курінь і працював слюсарем у ПСП «Авангард».

    З початку повномасштабної війни росії проти України був бійцем добровольчого загону самооборони Бахмацької міської територіальної громади. Призваний на військову службу 7 травня 2022 року кулеметником у стрілецький  батальйон.

   Щирий син України загинув 25 вересня 2022 року в районі населеного пункту Бахмут Донецької області під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини внаслідок ворожого артобстрілу. Похований 29 вересня 2022 року в с. Курінь.

ПИРОГОВ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

Пирогов Володимир Іванович, житель с. Стрільники Народився 29 квітня 1970 року, загинув 5 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, в районі бойових дій на Донеччині.

Володимир навчався в Стрільницькій школі у 1977-1987 роках. Потім здобув професію електрозварювальника. 1988-1991 роки - Служба в Збройних Силах України. Згодом проживав у м. Київ та працював охоронцем в муніципальній поліції. Україну захищав як учасник АТО у 2015-2016 році. Після повномасштабного вторгннення росії Володимир Пирогов воював у 72 окремій механізованій  бригаді  імені Чорних Запорожців, 46 батальйон.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів та усіх, хто знав його, любив та шанував.

АЛЬОХІН СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ

Сергій Альохін народився  27 березня 1980 року у с. Халимонове. Закінчив Халимонівську загальноосвітню школу, працював охоронником на різних об'єктах. Мав військовий досвід, два  роки служив за контрактом у ЗСУ. Проживав з дружиною у Білоцерківському районі Київської області.

   Сергій Альохін загинув 2 листопада 2022 року, виконуючи бойове завдання поблизу  с. Макіївка Сватівського району Луганської області.

   Поховали Героя  10 листопада 2022 року, за адресою його проживання: Київська область, Білоцерківський район, село Мала Вільшанка, відділок "Селекційний".

Коментарі

Популярні публікації