Загиблі герої Чернігівщини: Ворох Павло. Кабенок Віталій. Скорина Олександр

10 липня, 2023 року у Чернігові попрощалися з молодшим сержантом Павлом Ворохом, який загинув на Донеччині при виконанні бойового завдання. 

Молодший сержант Павло Ворох народився 27 жовтня 1982 року у Чернігові. З 1991 по 1998 навчався в школі №4. У 2001-му році опанував професію столяра. В цьому ж році розпочав проходження військової служби. Протягом 2003-2004 років перебував в Іраку. У 2005 році служив в аеромобільних військах, того ж року звільнився з армії за станом здоров'я.

Павло спочатку працював охоронцем на Чернігівському молокозаводі. Останнім часом працював у ТОВ "Глобал Дестриб'юшин компані" завідувачем складу.

У квітні цього року чоловік вдруге долучився до лав ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А3821 на посаді старшого стрільця-оператора.

26 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Павло загинув.

Вдома залишились дружина та двоє малолітніх дітей.

Попрощалися з військовим у Чернігові в Катерининському соборі. Поховали на кладовищі Яцево.

Солдат Віталій Кабенок народився 6 вересня 1976 року в селі Кірове (нині Троїцьке) Новгород-Сіверського району. Закінчив загальноосвітню школу в 1991 році та продовжив навчання в Черкаському ПТУ № 17, де опанував фах електромонтажника.

З 1994 по 1996 роки проходив строкову військову службу. Після армії одружився та переїхав жити до Новгород-Сіверського. Деякий час працював в РЕСі. Також, чоловік працював на будівництві.

Після повномаштабного вторгнення Віталій долучився до лав ЗСУ. Служив в одному з підрозділів військової частини А7014 на посаді водія розвідувального відділення.

4 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині чоловік загинув внаслідок поранення, отриманого під час ворожого танкового обстрілу.

Попрощалися та поховали військового його у рідному селі.

Олександр Скорина народився 24 січня 1972 року в селі Красилівка. Закінчив місцеву школу, вивчився на водія. Згодом працював охоронцем в охоронних структурах у Києві. Останніми роками займався домашнім господарством. Чемний, врівноважений, як кажуть, був добрим - і до роботи, і до людей.

28 лютого 2023 року був призваний на військову службу Ніжинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області. Служив старшим стрільцем-оператором другого відділення другого стрілецького взводу третьої стрілецької роти військової частини А4863.

Загинув молодший сержант Олександр Скорина 30 червня 2023 року під час виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, внаслідок мінометного обстрілу ворога.

Попрощалися та поховали чоловіка в його рідному селі.

Коментарі

Популярні публікації