Загиблі герої Чернігівщини: Бураков Олексій. Бугайов Юрій. Влахно Віктор. Борщ Микола. Сліпченко Юрій

Бураков Олексій Олександрович народився 26 листопада 1980 року в селі Павино Павинського району Костромської області. У ранньому дитинстві Олексія його сім'я переїхала до села Довгалівка Талалаївського району Чернігівщини. Тут він закінчив 11 класів місцевої школи, після чого пішов на строкову військову службу до 72 окремої механізованої бригади.

Після служби переїхав в місто Козятин Вінницької області, де працював на місцевому підприємстві. У серпні цього року Олексій Бураков був мобілізований до лав ЗСУ. Був стрільцем одного із підрозділів військової частини А4612. Разом з побратимами він мужньо захищав українську землю від ворога.

 4 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Соледар на Донеччині Олексій Бураков загинув.

Поховали бійця на центральному кладовищі у Талалаївці, Прилуцького району, Чернігівської області.

БУГАЙОВ ЮРІЙ СЕРГІЙОВИЧ

Народився Юрій 22 лютого 1983 року в смт Варва. Закінчив Варвинську ЗОШ №2. Працював за різними спеціальностями, війна перервала його трудову діяльність на будівництві в м. Київ. Юрій Сергійович був мобілізований на захист рідної держави у січні 2023 року. Солдат навідник десантно-штурмового відділення в/ч А 2582 боронив нашу землю від ворожої навали. Бугайов Ю. героїчно загинув в бою за свободу і незалежність України 14 серпня 2023 року в населеному пункті Вербове Пологівського району Запорізької області. Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).


ВЛАХНО ВІКТОР АНДРІЙОВИЧ

   Народився 9 вересня 1976 року в селі Лебединці Срібнянського району. Після закінчення школи в Савинцях навчався у Харківському професійно-технічному училищі №15 де здобув спеціальність електромеханік. Працював у ТОВ «Секюрайті» охоронцем на газопереробному заводі у Гнідинцях. 

Віктор був мобілізований 23 листопада 2022 року. Службу проходив у військовій частині А0409 у званні солдата. 21 серпня 2023 року Віктор Влахно, від отриманих поранень, помер у лікарні Мечникова в Дніпрі.

Поховали воїна на місцевому кладовищі в селі Лебединці.

БОРЩ МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ 
Народився 14 квітня 1983 року у Варві. Закінчив Варвинську ЗОШ I-III ступенів. Після строкової служби в армії працював машиністом технологічних установок на Гнідинцівському ГПЗ.

  З 2014 року брав участь у антитерористичній операції, службу проходив у різних військових формуваннях.

  24 лютого 2022 року добровільно вступив у роту охорони при 3 відділі Прилуцького РТЦК та СП. 06 травня 2022 року був направлений до 58 ОМБР Збройних Сил України. Службу проходив у званні солдата, був командиром бойової машини.

  Трагічно загинув 20 серпня 2023 року в м. Авдіївка Донецької області.

СЛІПЧЕНКО ЮРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Народився 11 грудня 1979 року в селі Озеряни. Середню освіту здобув у Озерянській школі. У 2002 закінчив Чернігівський державний педагогічний університет за спеціальністю вчитель фізичного виховання. Одразу після закінчення вузу працював вчителем фізкультури у Кухарській ЗОШ I-III ст, пізніше у 2005 був переведений в Озерянську ЗОШ I-III ст. де і працював до 2015 року. З 2015 року працював у СТОВ «Дружба-Нова» спочатку фахівцем а з 2017 провідним фахівцем з переоформлення спадщини.

18 травня 2022 року вступив у роту охорони при 3 відділі Прилуцького РТЦК та СП. 25 березня 2023 був направлений до однієї з військових частин ЗСУ. Службу проходив у званні старший солдат. Трагічно загинув 4 серпня 2023 року поблизу с. Новоселівське Луганської області.

Похований  15 серпня в селі Озеряни. 

Коментарі

Популярні публікації