Загиблі герої Чернігівщини: Лестуха Володимир. Кичка Роман. Олійник Олег. Бабін Микола. Волошин Олег

 ЛЕСТУХА ВОЛОДИМИР МИХАЙЛОВИЧ

Народився 11 квітня 1987 року. Навчався в Бахмацькій загальноосвітній школі № 5, 2006-го закінчив Борзнянський сільськогосподарський технікум. Потім відбував строкову військову службу в 95 Житомирській аеромобільній бригаді Збройних Сил України.

    Володимир завжди був принциповою, доброю та ініціативною людиною, здобув авторитет серед друзів та знайомих. Був чудовим сином, братом, вірним, надійним товаришем.

    Він вболівав за долю України, був справжнім її патріотом, тож на початку подій на Сході України пішов захищати цілісність держави у складі 80-ої Львівської окремої аеромобільної бригади. Володимир ніс службу в одній з найгарячіших точок антитерористичної операції – поблизу м. Щастя Луганської області.

    9 січня трагічно обірвалося життя вірного сина неньки-України. Пам'ять про Володимира вічно житиме в серцях людей. Похований 13 січня 2015 року в с. Велика Загорівка Борзнянського району (нині - Ніжинського району).

    16 жовтня відбулося урочисте відкриття та освячення меморіальної дошки на приміщенні Бахмацької школи № 5, в якій Володимир провів свої шкільні роки.

КИЧКА РОМАН ВІТАЛІЙОВИЧ

Народився 25 січня 1984 року в місті Чернігові. Згодом з родиною переїхав в м. Бахмач.

Навчався в Бахмацькій загальноосвітній школі № 1 з 1991 року по 2001 рік.

Після навчання в школі закінчив Чернігівський університет економіки і права.

Проживав в м.Чернігові, був волонтером допомагаючи нашим захисникам.

25.02.2022 року був призваний в окрему бригаду територіальної оборони регіонального управління сил територіальної оборони “Північ”

   Загинув 14 березня2022 року під час виконання бойового завдання.

   Похований 19 березня 2022 року в м. Бахмач.

ОЛІЙНИК ОЛЕГ ОЛЕКСІЙОВИЧ

26 березня 2022 року ми втратили бійця добровольчого формування Бахмацької територіальної громади - Олега Олійника, 08.07.1985 р. н., який загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Шевченкове Дмитрівської територіальної громади від обстрілу рашистів. 

Похований у Бахмачі.


БАБІН МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ


Після звільнення окупованої ворогом території знайдено загиблого мешканця селища Веселе Григорівського старостинського округу, Бабіна Миколу Миколайовича, 10.10.1969 р.н.

   Боєць Григорівського загону самооборони 26 березня 2022 року разом з Олександром Шевченком з Григорівки перебував в районі обстрілу розвідувальної групи, під час якого загинув бахмачанин Олег Олійник. Як справжній герой, Микола Бабін, викликавши вогонь на себе,  загинув від куль рашистів.

   Місцевий фермер, що понад усе любив працю на землі, не вперше зустрівся з війною, пройшов афганську, тому не міг спокійно спостерігати за діями ворога, який був поряд.

ВОЛОШИН ОЛЕГ ВАЛЕРІЙОВИЧ

0 липня 2022 року, виконуючи бойове завдання,  героїчно загинув бахмачанин Олег Валерійович Волошин.

   Олег народився 11 серпня 1994 року, закінчив Бахмацьку ЗОШ № 5, потім Глухівський національний педагогічний університет.

   Молодий, освічений, відповідальний патрульний поліції України в м. Київ віддав своє життя за те, щоб ми могли жити у вільній та незалежній державі.

   Ніякі слова не зможуть передати біль втрати для батьків та дружини. Без батька залишився маленький син. Співчуваємо рідним, сумуємо та розділяємо з ними тяжке горе. Царство небесне та вічна пам’ять Герою.


   

Коментарі

Популярні публікації