Скорботні жнива війни: Рудомін Євгеній. Пилиповський Дмитро. Мананков Андрій. Захарченко Олександр

 РУДОМІН ЄВГЕНІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Євгеній Рудомін народився 10 грудня 1991 року, навчався у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, працював на різних роботах. У травні 2022 року пішов служити до Чернігівського окремого полку зв’язку. Був справжнім патріотом, мужнім, добрим, життєрадісним, завжди готовим прийти на допомогу. Трагічно загинув (автокатастрофа) 26 грудня 2022 року.

   Поховали 28 грудня 2022 року в місті Бахмачі.

ПИЛИПОВСЬКИЙ ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ

11 березня 2023 року в останню дорогу провели нашого земляка, воїна, ДМИТРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ПИЛИПОВСЬКОГО. 

   Поховали Дмитра Пилиповського з усіма військовими почестями на сільському цвинтарі.

     Дмитро Пилиповський народився 9 лютого 1992 року в с. Халимонове. Закінчив місцеву школу. Після проходження строкової служби в Збройних Силах України уклав контракт. Спочатку службу проходив у 72-ій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. Учасник АТО, старший сержант 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, до останнього був вірний військовій присязі та стояв на захисті Україні. 10 березня 2023 року серце захисника зупинилося від жахливої хвороби.  У померлого воїна залишилася дружина.

МАНАНКОВ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ

4 червня від тяжкої хвороби у медичному закладі "Бахмацька лікарня-хоспіс" помер боєць 44-тої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола, Мананков Андрій Іванович, 16.02.1969 р.н., уродженець смт Ольшанка Волноваського району Донецької області.

 Андрій Мананков тривалий час працював у Києві, потім був мобілізований до лав ЗСУ. Від лікарні Героя проводжали мешканці села Бахмач. Потім  відбулося відспівування Героя в церкві Успіння пресвятої Богородиці ПЦУ в місті Бахмачі. Попрощалися з героєм і побратими. Поховали воїна на місцевому кладовищі. Гірко на душі і тяжко на серці. Разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі.

ЗАХАРЧЕНКО ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

29 вересня 2023 року Бахмацька громада провела в останню путь померлого захисника Олександра Захарченка. Попрощалися із воїном на подвір’ї рідного будинку, заупокійна молитва за померлим відбулася у храмі Феодосія Архієпископа Чернігівського в с. Халимонове.

Поховали оборонця з військовими почестями у селі Глибоке Халимонівського старостинського округу.

   Олександр Захарченко, 1974 року народження, родом із Сновська. Там закінчив школу та професійно-технічне училище. Потім з батьками переїхав до с.Глибоке.

   Чоловік пройшов строкову та контрактну службу у Збройних Силах України. 11 листопада 2022 року розпочав службу у складі 4-ої окремої танкової бригади імені Івана Виговського.

   Отримавши тяжке поранення, довгий час лікувався. Помер вдома.



Коментарі

Популярні публікації